Támadás 2. levelek

2014.10.13

A Támadás 2. vetítések során kaptam pár visszajelzést, és szerencsére - vagy talán azért, mert mindenki érezte, hogy beleadtunk mindent, amit tudtunk - mind pozitív. Néha magam is meglepődtem, mennyire átjött, amit akartam. Próbáltam kigyűjteni, de nyilván nem sikerült mindet.

 

 

Szia Bunny! Szeretném megköszönni, hogy Szegedre is elhoztátok a vetítést. Egy élmény volt veletek találkozni és beszélni. Kitartást és további jó munkát!
 

Kedves Bunny! Ez a film valami fenomenális lett. Amikor volt a pesti vetítés, utána érdeklődtem Nálad, hogy terveztek-e szegedi vetítést, mert közeledik a 30.szülinapom és ez pont aktuális lenne ajándékképpen és erre tessék összejött (halkan megjegyzem a DVD-nek is ott kell lennie a polcon:). A hatás, amit kiváltott zenével, mondanivalóval együtt, egy idézettel élve: Még azok is, akik nem tudják, miért akarnak élni, tudni fogják, miért nem akarnak meghalni.További sok sikert a munkádhoz! Üdvözlettel: Gabi
 

Szia Bunny! Mai napon ott voltam a szegedi Támadás 2 vetítésén. Hihetetlen élmény volt számomra, hatalmas motivációt adott az életben, edzés terén is. Reális célokat tűzök ki az edzés, élet és tanulás szempontjából is, amik visznek előre. Nagyon átjött a film mondanivalója, nem csupán a testépítésbe kell beleőrülni, az életben, tanulmányokban és sok más mindenben meg kell állni a helyünket. Egy élmény volt, köszönet neked és az egész stábnak és akik összehozták a szegedi vetítést!

Szerbiából utaztunk fel, és annyit kell mondanom, hogy átjött az ÉLETÉRZÉS! Amikor Béla szabadpóza volt,  srác akivel mentem azt mondta majdnem sirt az élménytől, engem meg 1 percet át rázott a hideg és libabőrös voltam mint még sosem.
A filmben volt egy-két jó mondat, ami úgy gondolom értéket közvetitett sok ember jövőjére nézve.
Köszi, hogy közelebb hoztad nekünk a Bélát.
Hazafelé hajtottam most este és totál bennem volt egy WOW faktor, utoljára akkor éreztem ilyet, mikor első alkalommal megnéztem a Remény rabjai c. filmet.
A kudarcok ellenére nagyot alkotni, és keménynek maradni mint a kád széle, az az igazi dicsőség.
 


Szia Bunny! Először is szeretnék gratulálni a Támadás 2 Szegedi vetítéséhez, a film adott egy lökést a sporthoz való elhivatottságomhoz. Plusz jó volt veletek élőben találkozni, beszélni pár szót
tyoc

 

(...)Moziban is sikerült ott lennem a záró vetítésen, de a DVD olyan plusz élményeket tartalmaz, hogy kihagyhatatlan minden testépítést kedvelő számára! 

Togurosan

Szia, Bunny! Frenetikus filmet készítettél, fogadd legőszintébb elismerésemet immár sokadszorra, a sokadik munkád miatt. Ebben a két órában egy UTAT láttam, egy életet, ami olyan, mint maga Béla: hatalmas, robusztus, kőkemény. Nekem a szombathelyi Borostyánkő út jutott eszembe róla: évezredek óta ott áll, és még ezer évig ott fog. Ez az életút is olyannak tűnt, mint amit 350 kilós gránitdarabokból raktak ki, és aki ráteszi a lábát és tipeg rajta pár lépést, annak azon nyomban remegni kezd mindene. Béla ugyanezt a benyomást keltette személyesen, egy félisten rombolócsillag, mindemellett olyan alázattal és szerénységgel bír, amit elég nehéz szavakba önteni. És mindannyian kedvesek voltatok, közvetlenek, Vivien bűbájos, Kares egy igazi úriember, te pedig pontosan azt az atyai példamutató formát hoztad, mint itt a rovatban. Ereklyeként őrzöm majd a fotókat, a kártyákat és a sárga plakátot. És ahogy Kares párjának is mondtam (aki szintén egy tüneményes nő), ehhez a csapathoz jó érzés tartozni a munkátok által, a tanításotok által. Mert Sárgának lenni egy értékrendet jelent! ;-) Találkozunk Kaposvárott, addig is minden jót nektek! Üdvözlettel: PéterAzt hiszem túlzás nélkül jelenthetem, a pécsi vetítés és szeminárium is remekül sikerült, a film tényleg fasza volt, érdemes volt elmenni, a DVD vagy online filmnézés nem adja vissza. Örülök, hogy találkozhattunk veletek, bár ez a 3. közös képünk volt már, ha 10. alkalommal találkozunk, akkor a 10. alkalommal is begyűjtök egy fotót, eszmei értéke van :D Egy dolgot még szerettem volna elmondani, csak még utánunk is álltak a sorban: Soha ne kételkedj abban, hogy amit csinálsz, csináltok, az igazán kiváló és egy olyan bázisa a normális életfelfogásnak / hozzáállásnak, ami, ha állat lenne, a legveszélyeztetettebb fajok között lenne elzárva egy rezervátumban a kihalás elől. Ez jóval több, mint testépítés. Csak így tovább és köszönjük!
Pneumonia


Szia Bunny,szeretném megköszönni neked és az összes résztvevőnek,segítőnek ezt a filmet.Minden elismerésem neked nagyon megérte dolgoznod vele,igazán tetszett csak nagyon szégyelltem magam,hogy milyen kevesen voltunk.Még egyszer köszönet neked Bélának,Viviennek Karesnek.
krobi66

 

Üdv Bunny!
Nem kérdezek, csak meg szeretném köszönni azt az élményt, amit okoztatok a filmmel. Ki tudja miért, mélyebben érintett mint előtte gondoltam volna. Kathi Béla személyisége, nagyon példaértékű. Talán azért jön át ez a filmen, mert voltaképpen egyedül kreáltad, és nem veszett el a lényeg, végig tudtad vinni! Ez már messze nem a testépítésről szól, és ez így van jól szerintem. Aki érti, érti, aki nem, nem! A munkásságotok jóval túlmutat ezen. A híg fos tengerében, hirtelen nem tudok olyan véleményformálókat mondani, mint Ti, akik mondanivalójával szinte mindenben egyet tudok érteni.
Köszönöm!
laci73

 

Szevasz Bunny, sajnos nem volt már időm ott helyben megköszönni a T2-t,de lehet, hogy így jobb is, mert így mást is megtudok köszönni. A vetítés után abbahagytam az edzést 1 hétre vagyis 6 napra jónéhány év után és sikerült egy kicsit fejben összeszednem magam, helyére rakni a dolgokat evvel a sporttal kapcsolatban. Az utóbbi években nagyon sok energiát öltem az edzésbe és a velejáró dolgokba nagyrészt feleslegesen és erről mindvégig tudtam is, de egyszerűen nem tudtam változtatni, de a T2 mondanivalója (persze ez kinekmi) adott egy nagy pozitív lökést egy jobb út fele. Szóval csak megköszönném mindenkinek, Bélának, Vivinek, Karesznak, neked.
Gon

 

Szia,
csak egy gondolatot akarok leírni neked.
Lesz a T2 Fehérváron - amint megláttam, rendeltem jegyet és másnap át is vettem, lapul a pénztárcában, várakozás. Én egy egyszerű kondis vagyok, csak szeretem ezt a sportot, mindig olvasok róla cikkeket, történeteket, nézem a videókat, interjúkat, nem utolsó sorban szeretek edzeni. (És rohadtul nem érdekel, hogy kell-e csuklyázni vagy nem, egyszerűen csinálom az oldschool Arnold-féle fej fölé emelgetéseket is egykezesekkel, mert van egy feelingje és ez tök jó.) Abból, ami a nagykönyvben meg van írva - lehetőségeimhez képest - be is tartom azt, amit tudok. Vannak ismerőseim, akikkel/akik mellett edzeni szoktam - sokan már régóta benne vannak ebben az egész világban, életformában - szeretik is osztani az észt. Említettem nekik, hogy nekem már megvan a jegyem a T2-re, ők vettek-e már... Az mi?, Engem ennyire nem érdekel, Erre nem költök, Hülye vagy te... és hasonló reakciók szinte mindenkitől.
Nahát, azt hiszem, talán emiatt a mentalitás miatt nem lesz sok gyúrósból soha sportoló és nem fognak kilépni soha a mell-bicepsz bűvkörében. Nem azt mondom, hogy csak az sportol, aki megnézi bármelyik Támadást, de az adott reakciók ugyanolyan faszságok, mint az, amikor tőled századszor is megkérdezik ugyanazt, ahelyett, hogy a google-ban beírnák, hogy edző válaszol+amitkeres...
A múltkor olvastam a honlapodon az életrajzod... Rólad ki fogja csinálni a Támadás 3-at? :)
Kösz mindent, jövő héten találkozunk!Hello Bunny!
Az elmúlt hétvégén voltatok Kaposváron, levetíteni a Támadás 2 filmet.
A film ahoz képest hogy 0 forintból, hoztad össze baromi jó lett,  le a kalappal! Egyébként nem tudtam hogy te is Kaposvári születési vagy, ez tök jó. :) A vetítés végén sajnos el kellett sietnem, és nem tudtam maradni egy autogrammot kérni tőled, illetve egy fotót elcsattintani, bár jó lett volna, mert tulajdonképpen ez volt az eggyik oka annak hogy elmetem. Remélem lesz egyszer majd lehetőségm ezkre! :)
Üdv, Norbi!

 

Szia Bunny! Nem kérdeznék, csak gratulálni szeretnék nektek írásban is a Támadás miskolci vetítéséhez. Pont olyan jó lett, amilyenre számítottunk haverommal.  Béláék pedig semmit sem változtak, ugyanolyan közvetlenek voltak mint tavaly nyáron a Cutler-túrán. Innen is a legjobbakat kívánom nekik és persze neked, valamint kitartást a további munkásságodhoz, ehhez foghatót ebben az elbaszott országban (vagy világban) nem sokan csinálnak.
Üdv,
az NTV-s srác Ózdról.

U.I: tegnap elhoztuk a 700-ast, ég és föld a 650-hez képest!
hamoree89
Szia Bunny!
Tudom, hogy ezren leírták már korábban, de egyszerűen muszáj nekem is: olyan szinten kibaszott jó volt a Támadás 2, hogy arra szavak nincsenek. Most értem haza a celldömölki vetítésről, teljesen kész vagyok. Nyilván a rendező máshogy értékeli, a hibáit látja, vagy egész más szemmel nézi a készítés körülményei miatt, amiről a film után meséltél is (trabantos sztori hatalmas!), de ez messze felülmúlta azt, amire számítottam, pedig láttam majdnem az összes BBTV-t és persze az első Támadást is.
Talán a 100. adás van közel hozzá színvonalban, de nem éri el. A csicska Generation Iron egy tragikus vicc ehhez képest, nektek sikerült mindent megfogni: a szenvedést, a munkát, az örömöt, a kurva hosszú és nehéz utat, mindent! Annyira átjön belőle az elhivatottság, olyan jól visszaadja, milyen Kathi Béla. Könnyedén sikerült úgy túllépni a róla kialakult nyomjadbuzivagy közhelyeken úgy, hogy ez az oldala is be lett mutatva, minden oldalról!
Életemben nem nyaltam senkinek, úgyhogy ez most inkább csak a maximális elismerés: olyan kurva jól fel lett építve az egész film, annyira jó az üteme, a jelenetek hossza, a vágás, ahogy szép lassan elér a csúcspontig, a befejezés, hogy legszívesebben nézném újra és újra. Kissrác korom óta imádom a filmeket, kiszúrom, ha valami kiemelkedően jó, és ez az volt! Már az intronál teljesen szétmentem, az a zene, ahogy látjuk közben a gépeket, egy Terminator vagy Expendables film is bátran megirigyelhetné!
Utána már nem akartunk közös fényképpel basztatni, nyilván nem haraptad volna le a fejünket, de láthatóan fáradt voltál, és mindennek megvan a maga ideje, majd a szeminárium-sorozaton kerítünk rá sort!
Köszönjük az élményt még egyszer, óriási volt. Kultfilm lesz belőle testépítő körökben, örülök, hogy moziban láthattam!
csepeti83Szia Bunny! A Celldömölki vetítésen sikerült ott lennem, mivel Szombathelyiről lecsúsztam ezért külön öröm volt nekem a plusz lehetőség. Bár ahogy láttalak elég feszült voltál a vetítés előtt ,mondhatni kevésbé dobott fel a késő esti mozizás vidéken. Mindettől függetlenül én megköszönném a vetítést, sőt amit nem gondoltam volna a Feleségemnek is tetszett a film bár Ő látott téged előzőleg egy pár BB tv adásban és a beszédstílusod miatt nem kedvel. A film után szerettem volna pár kérdést feltenni,de a moziból elég hamar el kellett jönni ami az ott dolgozók részéről teljesen érthető. Az utcára kiérve meg rájöttem ,hogy nem türelmesnek hanem rámenősnek kellene lennem ahhoz ,hogy  személyesen válthassunk pár szót, az meg nem igazán a stílusom. De a lényeg a dvd ott kell legyen a polcomon a többi olyan film mellett amiket ha újra megnézek erőt adnak a hétköznapokban. Két példa.: https://www.youtube.com/watch?v=jFFhIzSyd8E        https://www.youtube.com/watch?v=PYU-5BS_X1Q És írtad egyszer ,hogy készítenél magadról újra bb tv adást erről nekem egy Kiss Tibiről készült műsor jutott eszembe :https://www.youtube.com/watch?v=IyxsT8DH4dg Ami nyilván témában,stílusban nem nem vág ide de ha van időd végignézni és utána elgondolkodsz azon hogy elutazz Badacsonyba már megérte. Nem rabolom tovább az időd ,de még egy kérdés: ígértél egy cikket az alacsony vérnyomással kapcsolatban, azóta is várom.
További sikeres munkásságot kívánok neked.
bela_703029Szia Bunny! Szeretném én is megköszönni az élményt, nagyon elgondolkodtató, sok erőt adó, egyúttal szorakaztató volt a T2, amelyet már másodszor láttam tegnap a budapesti premier után. Nem volt kérdés, hogy másodszor is ott kell lennem. Sokat elárul az egészről, hogy párom is eljött másodszorra, holott ő egyáltalán nem edz, és a szereplőket is alig ismeri. Köszönet tehát neked és mindazoknak, akik segítettek. Várjuk nagyon a DVD-t! MarciJó reggelt, Bunny!

Én vagyok az a huszonéves srác, aki a BB Gymbe jár, tegnap a vetítés után én vittem neked a tollat. Nem kérdezni szeretnék, egyszerűen a tegnap este olyan hihetetlen érzést, löketet adott, hogy azt éreztem, ezt meg kell írnom.
Sokak nevében köszönöm Nektek mindazt, amit tesztek ezért a társadalomért. Újra és újra jó érzés tudni, hogy a mai magyar valóságban is vannak még ilyen vállalkozók, ilyen emberek, ilyen célokkal, mint Béla vagy Te. (Persze folytathatnánk a sort.) A személyetek, a kitartásotok, a meg nem alkuvás, minden amit csináltok, erőt ad.
Köszönök mindent.

 

Szia Bunny! Valahogy szeretném megköszönni a tegnapi napot, örök élmény marad! Még mindig alig hiszem el, hogy találkozhattam Bélával, Veled és a többiekkel. Mindenki nagyon barátságos volt. Béla egy igazi példakép. Szerintem nem sokan mondják, hogy megtisztelő volt, hogy képet csináltattál velem. Lenyűgözött a személyisége. Tényleg nem tudom, hogy hogyan írjam le és köszönjem meg. Rengeteget tanultam e néhány óra alatt. A film szerintem bárhol megállná a helyét, nagyon súlyos mondanivalója van. A poénok is ütősek benne. Várom a dvd-t! Én Győrből jöttem haverommal. Reggel indultunk, hogy tudjunk edzeni egyet a teremben. Hihetetlenül jó hely! Mindenki kedves volt. A sráccal aki a pénztárnál volt elég sokat beszélgettünk. A kiírások nagyon nagyok, főleg a piszoároknál:D A hazajutást nehéz lett volna megoldani, így lefoglaltunk egy diákszállót erre az éjszakára. Bár a metrót este kicsit benéztük (azt hittük, hogy éjfél utánig jár, pedig előtte meg is néztük, hogy 11 valameddig járnak:D), így majdnem gyalog kellett mennünk az Operáig a mozitól, de szerencsére elértük az utolsó 1-gyes villamost, így megúsztuk a sétálást. Majd éjszakai járattal eljutottunk a szállásig. Ha már írok a vetítés kapcsán, a film mellett az egész munkásságodért szeretnék gratulálni, sokat teszel a fogyatékosok ellen és azért, hogy kialakuljon a személyiségünk, legyenek önálló gondolataink és leszarjuk a lelki nyomorékokat. Sokat tanultam tőled, további sok sikert kívánok Neked és az egész bandának! Ha már a fogyatékosok, én 16 éves vagyok és szerencsére találok még normális tizenévesek. A faszbúkon hihetetlen mi megy, sokszor el sem hiszem, így én is próbálom kiiktatni az életemből, bár elég nehéz, mivel lassan már csak ott lehet ismerkedni és nem létezhetsz, ha nem vagy faszbúk tag. Én egyedül fényképeimet rakom fel, hobbi fotós vagyok, már 4 éve csinálom. (Teremben láttam a komoly softbox készletet). Az edzés mellet ez a másik foglalatosságom, több-kevesebb sikerrel. Már régen akartam írni. Még egyszer kitartást és erőt egészséget! Elképesztő motiváció volt a film és a rendezvény! 

Szia Bunny! A tegnapi Támadás nagyon ütős volt, rendesen átjött az üzenete. Az utána lévő szeminárium pedig egyenesen pazar volt, szétröhögtem az agyam, ezek tényleg kettyósok mind! :D Epedve várjuk a DVD-t az extra jelenetekkel, a jövőbeli tervekről nem is beszélve.
A dedikált Sárga Kapszuláért pedig külön köszönet, régóta fájt már rá a fogam! ;)
SamboraSzia Bunny!

Nagy köszönet neked ezért a filmért, biztos vagyok benne, hogy nagyon sokaknak erőt adhat az élet bármely területén az üzenet amit a film sugall. Nagyon várom a dvd-t, sajnos nem tudtam ott maradni dedikáltatni, de annak is örülök, hogy láthattalak titeket buildereseket és persze a sok vendéget. Még egy dolog lenne, mi volt az a beteg videó a film előtt amin a srác magyarázott a tápkiegekről meg a tejről? Elküldenéd valahogy a linket, ha fent van valamelyik oldalon?

Köszönöm, Peti.Szia Bunny!

Nem akartam írni, de felbuzdultam az előző válaszod utolsó pontján :D
Nagy volt, és te is!
Én voltam az a gyökér aki megkérdezte milyen kártya (aláíró kártya)
elnézést 2 óra edzés, 8 óra munkából mentem a vetítésre, és hát bevallom 2 ember miatt mentem, Béla természetesen és Te!
Sajnálom hogy szar kedved volt a végére, láttam fáradt vagy, ezért a fotó után amit köszönök neked, hagytalak is, láttam nem jó most téged nyaggatni
(megkérdeztem volna milyen fehérjét szedjek, hahaha persze ez nem igaz)
Remélem tudok veled még beszélni személyesen amikor kipihent és nem vagy 100 felé.
Tudom hogy nem ma lesz :)

Üdv
AttilaSziasztok!

 Bunny, köszönöm az élményt, nagyon király volt az egész este. Gondoltam, hogy nem lesz meg egy órában a szeminárium, de azért az is gördülékenyen zajlott le. Egy kérdésem van, tudom, hogy nem lenne egyszerű meló az sem, de arra gondoltam a film alatt, meg, mivel sokan érdeklődtek már a számokról, hogy nem gondolkozol-e azon, hogy a zenéket összeszedve - esetleg a DVD mellé csomagban. persze nem ingyen - kiadjátok CD-n?

 Az is adna egy pluszt a DVD pakkhoz szerintem.

További sok sikert!
Csaba

 


Szia Bunny!

Szeretnék itt is köszönetet mondani ezért a fantasztikus estéért, a közös képért, dedikálásért, és örültem, hogy tudtunk beszélni is egy kicsit. Még ma is amikor hallgattam a No pain no gain-t libabőrös lettem. Amikor az egész mozi együtt kiabálta, nagyon jó érzés volt. DVD kötelező vétel lesz! Köszönök szépen mindent és kitartást a jövőben! Üdv: Martin

 


Szia Bunny,

Nem kérdés lesz, csak egy nagyon nagy köszönöm Neked és mindenkinek, aki a Támadás 2 záróbuliján ott volt. Bő egy hónappal verseny előtt baromi jó plusz löketet tud adni egy ilyen dolog a mindennapokhoz is, az edzést pedig nem is mondom. Bár Esztergommal szemben, Szlovákiából mentem kétszer a jegyekért (elsőre még nem voltak készen:), egyszer pedig a vetítésre, minden megtett km megérte. Béláék és mindenki előtt le a kalappal, amilyen közvetlen és normális emberek - sportolók, ennyi. A dvd kötelezően beszerzendő darab lesz számomra, további sok sikert, kitartást a hülyékhez és lendületet a sporthoz!

Üdvözlettel, Dodi

 

Tegnap megnéztem a Támadás 2.-őt az asszonnyal. Fantasztikusan sikerült szerintem. Rendkívül igényes és színvonalas munka. Újabb lökést adott, hogy a megkezdett utamat ne adjam fel és jó irányba haladok.
Egyszóval KÖSZÖNÖM! Csupa nagybetűvel.

Nagy Attila