Audioblog

Idő hiányában nem manuálisan, hanem beszédben blogolok. Ami először kósza öltet volt, hatalmas siker lett. Az Audioblogra igény van. Bárhova megyek az országban, mindig találkozok olyannal, aki azonnal rákérdez, hogy mikor jön a következő. A rendszerességgel még küzdök, a hangminőség pedig rapszodikus, hiszen mindig valami (pl. vezetés) közben audioblogolok.)

Egy nap alatt kétszer csak én tudok lerohadni!

2018.10.08.

​Ha azt hiszed, hogy szar az életed és sokat szívsz, hallgasd meg ezt és tekints bele a hétköznapjaimba!

...Tovább

Embert faragni magaddból - edzéssel?

2018.09.29.

Kaptam egy kérdést az Edző Válaszolban, amit úgy gondoltam, kifejtek kicsit bővebben. "Mi volt az a pont, vagy kivaltó ok, ami miatt azt mondtad anno: embert faragok magamból.?"

...Tovább

Harley Davidson móka

2018.06.25.

Az Open Road Fesztivál hetében nem gyenge "kalandjaim voltak", többek között el is patkolhattam volna. Egy év után itt az audioblog és el is mondom, miért hagytam ki.

...Tovább

Hogy állunk az alkohollal?

2017.08.21.

Szabad-e az erősemberekek berúgni verseny után? És neked? Függőségek, drog kontra alkohol, cigi. Ásványvizet szabad csak inni, ha összeülsz a haverokkal sörözni? Ki a képmutató? Tuti megoldás om van az alkohol kérdésre!

...Tovább

Scitec Muscle Beach 2017

2017.08.09.

A Muscle Beach az én szemszögemből, avagy a kalandok.

...Tovább

Kurva jó vagyok!

2017.08.03.

Kiváló "produkciókat" sikerül összehoznom mostanában, el se fogod hinni. Szóval némi szórakoztató privát sztori, mint ahogy az idei első teljesítménytúránk története is az. Beszélek egy kicsit a legendás Lovász Györgyről. Ezen kívül filozofálgatok a régebbi technológiai (autók) iránti hiányzó alázatról, avagy miért nem szeretem az új dolgokat azonk kívül hogy szarok? Mindez vezetés közben, így van egy kis közlekedésrendészet is.

...Tovább

A jövő - a nyomik szerint

2017.07.27.

Ha egy kicsit is olvasod a híreket, manapság nagyon nagy önbizalommal írják le/mondják meg mindenhol, hogy mi lesz. Robotautó, mesterséges intelligencia, robot munkaerő stb. El kell-e hinni ezt a sok baromságot?

...Tovább

AUDIOBLOG ARCHÍV

2017.07.15.

Nem tudom ki volt, de valaki felrakta a blogjába az összes régit, köszönet érte. Egyelőre itt elérhető.

...Tovább

Multifunkciós szerszám

2017.07.06.

Az Audioblog ezennel visszatér! Motoros akrobata mutatvány a Hungária körúton, amibe szerencsére senki nem halt bele, kalandok a multfunkciós szerszámmal és közlekedési pszichológiai problémák. Sőt azt se árt, ha tudod, hogy milyen járművet veszünk meg és milyet nem.

...Tovább
1 |