Hírek

Bevezető, ha kell valamit ide írni.

Audioblog - Harley Davidson móka

2018.06.25.

Az Open Road Fesztivál hetében nem gyenge "kalandjaim voltak", többek között el is patkolhattam volna. Egy év után itt az audioblog és el is mondom, miért hagytam ki.

...Tovább

Solo: nem erre számítottam!

2018.05.24.

Baljós előjelek, biztatóan profira cserélt rendező. (Nem az SW VII. és VIII. részénél alkalmazott két hülye.) Természetesen mivel hollywood ma már csak szemetet gyárt, minden adott volt egy jó kis mítoszromboláshoz. Sírunk vagy nevetünk?

...Tovább

Zene: Texas - Southside

2018.02.10.

A skót banda debütáló albumával nagyot alkotott - az egyik legjobb album vidéken autózáshoz.

...Tovább

Az NPK Charolais közleménye 2018.01.30.

2018.01.30.

A mai napon az NPK Charolais húsüzemét hátrányosan bemutató hírek jelentek meg, amelyek minden józanul gondolkodónak rögtön gyanúsak lehetnek. Mi az igazság?

...Tovább

Az Utolsó Jedik - egyáltalán nem csalódtam

2017.12.14.

Az a helyzet, hogy semmiképpen sem sikerült a Fos Awakenst alulmúlni, hiszen az a filmtörténeti trágya etalonja, így bátran el lehet menni a moziba megnézni a nyolcadik részt. Pontosan olyan szar, mint amire számítottam, egy centivel se rosszabb és persze nem is jobb.

...Tovább

Film: Sokkal több mint testőr

2017.10.14.

A tréler azt üzente: ez nagyon jó lesz, meg kell nézni. Csakhát hollywood manapság keményen ontja magából a ganét. Megnéztük. Örülünk?

...Tovább

Audioblog: hogy állunk az alkohollal?

2017.08.21.

Szabad-e az erősemberekek berúgni verseny után? És neked? Függőségek, drog kontra alkohol, cigi. Ásványvizet szabad csak inni, ha összeülsz a haverokkal sörözni? Ki a képmutató? Tuti megoldásom van az alkohol kérdésre!

...Tovább

Audioblog: Muscle Beach 2017

2017.08.09.

A Muscle Beach az én szemszögemből, avagy a kalandok.

...Tovább

Audioblog - kurva jó vagyok!

2017.08.03.

Kiváló "produkciókat" sikerül összehoznom mostanában, el se fogod hinni. Szóval némi szórakoztató privát sztori, mint ahogy az idei első teljesítménytúránk története is az. Beszélek egy kicsit a legendás Lovász Györgyről. Ezen kívül filozofálgatok a régebbi technológiai (autók) iránti hiányzó alázatról, avagy miért nem szeretem az új dolgokat azonk kívül hogy szarok? Mindez vezetés közben, így van egy kis közlekedésrendészet is.

...Tovább

Audioblog: a jövő - a nyomik szerint

2017.07.27.

Ha egy kicsit is olvasod a híreket, manapság nagyon nagy önbizalommal írják le/mondják meg mindenhol, hogy mi lesz. Robotautó, mesterséges intelligencia, robot munkaerő stb. El kell-e hinni ezt a sok baromságot?

...Tovább
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | Következő