Népszavazás 2016

2016.09.29

 

Elég nehéz leírni, amit most mondani akarok, mert túl sok mindenről kellene beszélnem.

Sosem voltam különösebben nagy magyar. Kifejezetten rühellem a magyarkodást, turulbaszást, Európa párti voltam. (Hangsúlyozom: voltam, amíg az EU meg nem mutatta az igazi arcát.) Már gyerekkoromban volt szerencsén az akkori nyugatot látni (először 1983-ban), majd később is megfordultam pár helyen. Még Ausztráliában is éltem 2001 és 2002 között.

A nyolcvanas évek, általunk annyira vágyott "nyugatához" képest ma Nyugat-európa egy szarfészek. Svájcban, Németországban és Ausztriában valaha enni lehetett volna a járdáról. Ma is sokkal jobb állapotban van sok minden, mint nálunk, de már nem ugyanaz. 

A multikulturalizmust igazából Sydney-ben ismertem meg 15 éve. Azonnal utáltam. És az a helyzet, hogy jogod van utálni ami nem tetszik.

Elég nagy téveszme, hogy kötelező mindent szeretned, és hogy a szabadság nevében majd neked megmondják, hogy neked szeretned kell mindenkit, sőt be kell fogadnod. Az ausztrálok is utálják a multikulturalizmust, de le vannak sajnálva azzal, hogy ők is bevándorlók, sőt, börtöntöltelék-ivadékok, ezért kussoljanak. Kussolnak is és tűrnek - meg természetesen elmenekültek külvárosokba, vagy ahova tudtak.

Megmondom neked, mi a gyakorlati multikulturalizmus: odajönnek a hazádba idegenek, tartják a markukat és leszarnak mindent.

Leszarják a szokásokat, a törvényeket, téged, mindent. Eszükbe se jut beilleszkedni. Úgy értem nem arról van szó, hogy nem akarnak, hanem arról, hogy fel sem merül. Az ő világnézetükben ilyen nincs. Annyira értik, mint a kutyád az internetet. 

Ha az iráni odaköltözik Ausztráliába, ő Iránt fog csinálni Ausztráliából. Ezt úgy értsd, hogy nemhogy azt nem értik, hogy itt nem kell lepedőben járni, hanem hogyha otthon az utcára szart, itt is így fogja csinálni. Sőt, lassan neked kell lepedőben járnod.

Ezt a szart megcsinálta Ausztrália magával. Ma már pontosan tudják, mi a dörgés, ezért nem engednek be senkit: hadihajók, stb.

Vasárnap népszavazunk. 

A magyar népben az az undorító, hogy mindig is széthúzott. Míg a csehek és a szlovákok pártpolitikai szartól függetlenül összezártak és nem akad párt, amelyik elárulná a hazáját, nálunk egy halom elmebeteg szajkózza a debil érveit a hazaárulás mellett.

A népszavazás egyrészt arról szól, hogy akarsz-e az ausztrál multikulturalizmusnál sokkal rosszabb világban élni, akarsz-e a franciaországi, angliai és svédországi gettókhoz hasonlót a hazádba. 

Természetesen meg akarják neked magyarázni, hogy mit gondolj és mit érezz - mert nyilván te hülye vagy - és ha alapban nem szeretsz mindenkit (beleértve minden késsel hadomászó patkányképű retket), nácifasiszta vagy. 

Másrészt arról szól a népszavazás, hogy mi dönthessük el, kivel akarunk élni és kit engedünk be, vagy jussolhatunk és eldönthesse néhány nagyvállalatok által pénzelt féreg, aki le se szarja, mi lesz veled.

A hazaáruló kampányban olyan faszságokkal etetnek, hogy befogadónak kell lenni, sokszínűség, nyitottság meg ilyen baromságok. 

Az Európa elárasztása mellett kampányolók közül senki meg sem említi, hogy mi lesz VELED.

Fel se merül.

Segítened kell és kész - azaz fizesd a költségeket az adóddal, törődj bele, hogy állami juttatásból neked majd kevesebb jut, tűrj, kussolj akkor is, ha már nem mersz kimenni az utcára. Arról nem beszélve, hogy ha tíz éve azt mondom, 2015-ben bemondásra bárkit beengednek embereket papírok nélkül az EU-ba, szerintem kiröhögsz, miközben téged mindenhol szivatnak a papírjaiddal. 

Semmilyen épeszű érv nincs amellett, hogy miért kellene milliókat beengedni és nincs szó arról, mi lesz a többi milliárddal, aki szintén kurva szívesen jönne Európába segélyt kapni meg ájfónt nyomkodni. 

Nincsenek érvek, hogy ez miért jó, kinek jó, mi lesz a következménye, miért neked kell vállalnod, miért kell feladnod az eddigi életmódodat, hogyan fogunk eltartani többszár millió embert - a fenti bullshit baromságok vannak. Szétszívott agyú nyomorultak szeretet-lázálmai. 

Nincsenek érvek, miért kellene megváltoznia az egész életednek. Jönnek az emberség dumával. Értem. 

Nekünk, neked meg nem jár emberség. A zárt határon is betolakodó idegeneknek jár az emberség - a te adódból, a te életed árán.

A te terveid, a vágyaid, az álmaid, az egész - egy célért, egy vágyott életért -  ledolgozott életed le van szarva. Te nem számítasz. Azért, mert pár tetűnek olcsó munkaerő kell, a határokat védeni meg pénzbe kerülne, mert az elmebetegek a határokat lebontották és mellesleg hadsereg sincs.

Tudod kik jönnek be a kerítésen? Vége a beetetésnek: huszonéves férfiak. Mind. Cirka a felét elfogják a rendőrök.

Kérdezz meg bárkit, aki menekülttáborban vagy a határnál dolgozik. Nincsenek már őzikeszemű kamu-gyerekek.  Már nem számít az sem. Ha baltával hadonászva jönnek, akkor is szegény elesett menekültekről fog cikkezni a patkány sajtó beleétve a főpatkány faszbúkot. Ez az érdekük, ha beledölgesz is. (Megjegyzem: megjósoltam és be is jött, hogy az egész világon totális válságban van a sajtó az állandó hazudozás miatt. Épeszű ember semmit nem hisz el nekik.)

Megdöbbentő módon vannak elmebetegek, akik az EU kezébe akarják adni a döntést és hozzájárulnának, hogy az EU szemétdombja legyünk.  

Az én teóriám az, hogy az EU kiválogatja a használható munkaerőt, a többieket meg visszabassza ide. Az, hogy mit csináljunk velük, a mi bajunk: nyilván tartsuk el és tűrjünk. A kiváló Dublini Egyezmén (amely szerint az belépési pontra kell visszatoloncolni a menedékre nem jogosultakat) pont leszarja, hogy mi történik a menekültekkel, de amit legfőképpen leszar, hogy mi lesz veled, a családoddal, a barátaiddal.

A migráció pártoló tetveket nem érdekli, hogy mi lesz az életeddel. Csak téged érdekel, hogy mi lesz az életeddel, ezért kell kiállnod magadért. Csak magadra számíthatsz, áruló politikusokra nem.

Lehet hogy tévedek és minden szép és jó lesz. (Nem ezt mutatják eddig a megerőszakolások és a terrorcselekmények, amelyek véletlenül nem történtek az invázió előtt.) 

De épelméjű ember a biztonságra törekszik, nem hazardírozik kamu humanitárius alapon. Mert eddig ugye nem volt kinek segíteni, ha épp volt pénz és energia segítségre?

Segíts csak azért, add fel az életedet csak azért, mert más színűek és a sokszínűség jó, de rasszista nyilván te vagy, ha ez nem tetszik. (Az nem rasszista aki bőrszín miatt kivételez, ha a bőrszín nem fehér.)

Van olyan, hogy bevándorlás. Te is bevándorolhatsz bárhova, ha kellesz az ottani munkaerőpiacra és teljesíted a feltételeket. Megsúgom: valószínűleg nem felelsz meg, ha beleszarsz a buszba. 

Lehetsz menekült is, ha menekültkérdelmet adsz be az erre megfelelő helyen, például nagykövetségen. De olyan a büdös életben nincsen, hogy te csak úgy átsétálsz a határon és fellököd a rendőrt. Csak olyan van, hogy féreg újságírók szájtátva nézik, sőt még segítenek a hazájukat védő rendőröket fellökő betolakodónak. 

Európa nem tudja az egész kibaszott világot befogadni és eltartani.

Matek, általános iskola. Százmilliók élnek olyan helyzetben, amire a jogvédő tetvek recskáznak. Komplett Közel-kelet, Afrika. Ha elindulnak és nem védjük magunkat, kő kövön nem marad. Nem tudom, miért nekem vagy neked kellene cipelni azt a terhet. És itt nem segélyért kuncsorgó szerencsétlenekről van szó, hanem életerős fiatalokról, akik elveszik, amit kell, meg megbasszák, akit akarnak - mindegy hány éves.

Bele se megyek az agyhalottak szánalmas érveinek cáfolatába (mi is bevándorlók voltunk, anyád picsája), a népszavazással kapcsolatos hazugságok megérnek azonban bár szót.

A Geci pártpolitikai célra használja a népszavazást. A Geci szerintem szimplán nem hülye és nem öngyilkos, mint a gyökér ellenzéki porbafingó pártok, de nyugodj meg, amennyire ő pártpolitikára használja, annyira az ellenzék is. A kétfarkú férgeket ismerted eddig, vagy csak most, hogy a kvótanépszavazás miatt futtatják magukat? A többi 1%-os lófaszpártról hallottál valaha bármit is azon kívül, hogy most a semmire vegődnek 5 embernek? 

Hülye kérdésre hülye válasz. Nincs értelme a népszavazásnak. Ez maximum azon szellemi fogyatékosoknak hülye kérdés, akik a.) érdekből hülyének tettetik maguknak, b.) tényleg hülyék, c.) érdekből hazudnak. VAN értelme a népszavazásnak, nagyon is van.

Ma az EU kormányai egyértelműen a választói akarat (a nép) ellen cselekszenek. Svédországban, Németországban merj csak a migránsok ellen pofázni, megnézheted magad hamarosan. A Geci kormánya most megmutatja, hogy amit ők beszélnek, azt akarja a nép is. Egy népszavazásnál semmi sem fejezi ki jobban a népakaratot.

Simán be lehetne tenni az Alkotmányba és nem kellene elkölteni tízmilliárdot.  Semmit nem érnénk vele: az alkormánymódosítást a parlament szavazza meg és épp arról van szó, hogy a politikusok nem megbízhatók, nem a nép érdekeit képviselik. A népszavazás után már van értelme az alkotmánymódosításnak, mert bizonyítottan legitim. Ha a nép is azt mondja, amit a parlament, kétség nélkül bele lehet tenni az Alkotmányba.

Hülyeség a népszavazás, az EU-t nem kötelezi semmire. Elvileg nem. De ha egy népszavazás által kinyilvánított népakarat ellenére az EU a mi beleegyezésünk nélkül, az akaratunkkal ellentétes döntést hoz arról, hogy befogadunk-e vagy sem, az nem demokrácia és az EU elmehet a picsába.

Esélyes, hogy utánunk mások is fognak népszavazni. Soha nem írtunk alá olyat az EU-nak, hogy ilyen szinten beleszólhat az ügyeinkbe.

A népszavazás az egyetlen mód, hogy háború nélkül megállítsuk ezt az elmebajt, amelyben EU-s poltikusok olyan fajelméleti fejtegetéseket közölnek a jövő kevert európai emberéről, amire még Hitler is felkapná a fejét. Érted: ezek eldöntötték, kimondják, hogy a fehér európai embert megszüntetik, kevert faj lesz, erre senki még csak fel sem kapja a fejét. De a népszavazás az hülyeség?!

A népszavazás az EU-ból való kilépésről szól. A degeneráltaknak biztos, akik nem tudnak olvasni, szöveget értelmezni, esetleg kényszerűk van, hogy mindent átmagyarázzanak az elmebeteg kis világnézetüknek megfelelőre.

Senki sem akar kilépni az EU-ból, csak nem ilyen szemét EU-t akarunk, amely az uborkagörbület mellett eldönti, hogy retkeket telepít a hazádba és még te alkalmazkodsz. (Svédországban államilag támogatott kampány hirdeti, hogy a svédek integrálódjanak a jövevényekhez!) Olyan EU-t akarunk, amely egy erős gazdasági, akár katonai közösség, gazdasági-politikai erejükhöz mérten egyenrangú felekkel, nem pedig mag-EU-val és piacnak/szeméttelepnek használt Kelet-európával. Megjegyzem: ha az EU akaratunk ellenére ide akar telepíteni bárkit, lépjünk is ki a faszba.

Bezzeg az EU pénze jó, de a kötelességek nem jók. Elég undorító hazugság, hogy nekünk olyan kötelezettségünk lenne, hogy nem védhetjük meg a határainkat például, vagy hogy az EU idetelepíthet a beleegyezésünk nélkül bárkit. A fogyatékosoknak megjegyzem: az EU nem ad nekünk pénzt ingyen. Az EU a piacunkért ad pénzt.

Az EU azért ad nekünk pénzt, mert te 300-ért veszed az itt gyártott, itteni olcsó munkaerővel készített szart, amit németországban 100-ért adnak. Az EU azért ad nekünk pénzt, hogy ide tudjanak jönni a nagyvállalatai eladni a szarjukat és hülyére keressék magukat. Mi termeljük a GDP-jük egy részét a sajátunk helyett. Nekem nincs ezzel bajom, de fel kéne fogni, hogy nem mi járunk jobban és ők nem a jóságos nagybácsi.

Ki fognak rúgni az EU-ból. Kurvára nem fogják bezárni az itteni kis aranybányájukat. Többek között nem fogják csődbe vinni a bankjaikat egy ilyen lépéssel.

A fidesz hazudik, maga fogja behozni a migránsokat meg letelepedési kötvény. A kormány vendégmunkásokat akar behozni, mert komoly munkaerőhiány van - nem segélyezendő, követelőző parasztokat, akik után pucolni kell a szart. Ráadásul a maga döntéséből, megválogatva hogy kiket, feltételek szerint.  

Letelepedési kötvény elég sok országban van, baromi sokba kerül, a célja, hogy bizniszt csinálhasson itt egy külföldi befektető/üzletember. Pénzt fektet be ide. Nem tudom hogy lehet ezt ahhoz hasonlítani, mint amikor áttörtek a határon mondjuk. Talán elmebetegnek kell lenni hozzá. Könnyen lehet, hogy a kormány simlizik ezzel, de hogy piti bűnöző, erőszakoló migránsok nem fognak így jönni, erre mérget vehetsz. Főleg nem milliószámra. 

A kormány a menekültek ellen uszít, gyűlöletet kelt. Igen, mindenki hülye és nem tudja eldönteni, hogy szimpatikus-e neki az invázió, a késelő, ordítozó, allahakbarozó gyökerek, a mocsok és a szar, a no go zónák meg a saria - uszítani kell.

Már éppen csomagolták a szendvicset a párizsi robbantóknak, amikor meglátták a plakátot. Mindenki hülye, csak a kockázatot (pénzért) leszaró hazaárulók okosak. A külföldről finanszírozott kamu civil szervezetek egyébként nem uszítanak, Bözsinéni meg kent az egyik reggel kétezer szendvicset, mert maradt pénze a nyugdíjából. 

A gyűlöletet kelteni kell. Te hülye vagy, nincs véleményed, nincsenek érzéseid, a kormány kelt benned gyűlöletet, de ne aggódj, majd a jóságos lófasztpártok senkiházi politikusai és a kamucivilszervezetek ingyenélő aktivistái előírják szépen neked, mit kell gondolnod és érezned. Náluk ez a demokrácia, hogy megmondják, mit gondolhatsz, ha pedig nem azt gondolod, fasistakirekesztőxenofóbnáci vagy.  Nincs jogod gyűlölni, szeress mindenkit, kivéve, aki a hazáját meg akarja tartani olyannak, amilyen eddig volt, mert az nácifasiszta.  Na azt gyűlölheted, mert hazafaias érzelmek, a normális értékek gyűlölete nem számít gyűlöletnek, legalábbis arra nem mondhatja senki hogy gyűlölet, mert kussojjá'.

Felesleges erre elkölteni 10 milliárdot. Semennyit nem felesleges elkölteni, ha a tét a jövőd és a hazád. Ha felfogná ez a sok segghülye, hogy mi vár ránk, talán még az ájfónját is odaadná, hogy megmaradjon a mostani életünk.

Számtalan egyéb hasonló buta hazugság terjed, mindez azért, hogy aláássák a népszavazás sikerességét. Abba szintén nem megyek bele, hogy milyen alapítványok finaszírozzák ezt a szarkeverést, hány kilóra megvett féreg hinti a baromságokat. 

De te nem vagy hülye, van józan eszed! 

Persze megdöbbentő, hogy páran azért elhiszik ezt a sok baromságot. A hülye magyar szeret mindent túlkombinálni. Poitikai érdek, lop a a fidesz, meg minden - értem én. Csakhogy most éppen ég a ház, szarjuk már le, hogy amúgy mit csinál a házmester, főleg ha a többiek fát raknak a tűzre, hogy még jobban égjen. Pont leszarom most, hogy mennyit lop a fidesz. Van alternatíva? 

Józan paraszti ész: az Orbán a büdös életben nem tud ezzel a népszavazással úgy átbaszni, ahogy az EU át akar a betelepítéssel. (Elárulni meg főleg nem tud úgy, ahogy az érvénytelenségért meg igennel kampányoló patkányok.) Megnyeri vele a 2018-as választásokat, vagy mi lesz? A népszavazás apróbetűben ott van, hogy királlyá választják? Megnyeri a népszavazást, akkor nem lesz másnaptól faszbúk?

Totálisan hülyének néznek a népszavazás ellen kampányoló senkiházi 1%-os pártok, ezt vágod?

Miközben valójában kurva nagy szarban vagyunk. A jövőnk, az eddig felépített világunk a tét.

Nem szeretem a hazafias dumákat. Mostanában kezdem érezni, hogy van hazám, pont azért, mert éppen van esély, hogy elveszítem. És innen nincs hova menni. (Nem mintha téged befogadnának, a te színed nem elég színes.) Nyugat-európának annyi. Amerika, a transzvécé földje? Kösz nem. Anglia? Szarfészek már nagyon rég. 

Én nem akarok innen elmenni, nincs is hova mennem. 

El kell mondanom azt is, hogy utálom a politikát. Utálom a politikusokat - az összeset. Utálom a fideszt is, mint a szart. De a többi sima áruló: eladnának minket. És a legjobban azt utálom, hogy ezt le kellett írnom. De muszáj volt.

Egyelőre annyit tudok tenni a hazámért, hogy elmegyek szavazni október 2.-án. NEM, nem engedjük, hogy idetelepítsenek. Ne legyél hülye, ne legyél töketlen, ez te a jövőd is, szánd rá azt a kis időt!

Ha kétséged van, nézd meg, mit hazudozik össze a sok patkány, hogy érvénytelenné tegyék a nép akaratának kinyilvánítását.  Elmebetegek arra biztatnak, hogy érvénytelenül szavazz. Arra biztatnak, hogy szard le a jövődet. Egy halom senkiházi lófaszceleb, trógerpolitikus, ismeretlen fos-zenekar(!) is hülyének néz. Már csak ezért is el kell menni szavazni. Ha a népszavazásnak van plusz üzenete, az az, hogy ez a sok tetű elmehet a picsába. 

Vidékiek online átjelentkezhetnek bármelyik szavazókörbe. Egyetlen e-mail, 1-2 órán belül elintézik. További info itt.

Miért írtam ezt le? Mert hallok itt-ott egy két faszfejet, hogy "nem megy el szavazni, mert minek."
Anyádért menj el szavazni, gyökér, hogy ne burkában élje le a nyugdíjas éveit!