levelek 2

2014.10.09

Az olvasóktól/nézőktől kapott leveleim folytatása. 

Első rész

 

Hello! Köszönöm a munkásságaid. BBTV,BBrádió,filmeid hatalmasak. Aligvárom mindig az új részeket,de az audióblog a leg tutibb főleg a régiek. Na azokoknak nagy feeling-je van. Kár,hogy mostanában nincs rá időd. Amikor nehéz időket éltem mindig erőt adtak. Még egyszer köszi.

Mészáros Péter

 

Szia Bunny!

Szeretnék köszönetet mondani neked! 

Az elmúlt félévben elég nehéz időszakon menten keresztül, de az audioblogodban hallott és az írásaidból tanult mentalitás segített megküzdeni a nehézségekkel. Fél évig olyan munkahelyen dolgoztam, ahol minden nap hatalmas nyomás nehezedett az emberre és folyamatosan feszültségben kellett dolgoznunk, nehezített munkakörülmények között. Felmondani nem lehetett az anyagiak miatt (egyedül, albérletben), így a munka mellett kellett új munkahelyet keresnem. Nehéz volt napi 9 órát ledolgozni, utána nyelvtanfolyamra és edzésre menni és este 10-kor hazaérve megcsinálni a háztartást, főzni (mert a normális kajálásból nem voltam hajlandó lemondani), álláshirdetéseket böngészni és ezekre jelentkezni éjfélig, éjjel 1-ig. És másnap kezdeni elölről újra és újra, féléven keresztül. De végig csináltam, mert végig kellett csinálni és nem adtam fel, nagy részt az edzésnek és a te példamutatásodnak köszönhetően. Amikor összecsaptak a fejem felett a hullámok, mindig eszembe jutott a Pestre költözéses audioblogod (amikor futárkodtál, amikor haza kellett tolnod a lerobbant kismotorodat Kőbányára stb.) és az abban elhangzott kvintesszencia.

Viszont túl vagyok a nehezén, találtam új munkahelyet és sokat fejlődtem a megpróbáltatások ideje alatt. Megismertem és kijjebb toltam a határaimat, azt hiszem, erről szól az edzés és az élet is.

  További sok sikert és jó szerencsét kívánok! 

Üdv,

András 

 

Szia Bunny!

Amit most leírok, lehet, hogy egy kicsit buzis lesz, de egyszerűen muszáj kiírnom magamból. Sajnos hajlamos vagyok egy idő után kicsit befordulni, és kurvára egyedül érezni magam ebben a világban, még úgy is, hogy relatíve elég sok barátom van. És bazdmeg egy - egy BBTV megnézése, és most jön az a rész, amire utaltam az iromány elején, szóval főleg azok a részek, amikben TE is szerepelsz, olyan szinten tud feltölteni energiával, amire egyszerűen nem találok szavakat. (kicsiben amúgy ezt csinálja az EV olvasása is.) Szóval kurvára csak annyit tudok leírni, hogy mindent bele, és köszönöm az iránymutatást. Ugyanis az a dolog, amit legfőképpen neked köszönhetünk, az nem a konkrét BBTV, vagy a válaszok a kérdéseinkre, hanem ezeknek a hatása, iránymutatása. Soha ne hagyd abba!

kicsigesztenye

 

Kedves Bunny!

Most írtam Béci mesternek is, mert úgy éreztem, ha nem is kapok visszajelzést akkor is tudatnom kell Vele és Veled, hogy megváltoztattátok az életemet.
Köszönöm, hogy segítettek leadni 30 kiló felesleget. Van még hátra bőven, de ez a 30 nem semmi.
Köszönöm a BBTV-ket, és a filmjeidet, az útmutatásodat.
Tegnap megnéztem a Támadás 2.-őt az asszonnyal. Fantasztikusan sikerült szerintem. Rendkívül igényes és színvonalas munka. Újabb lökést adott, hogy a megkezdett utamat ne adjam fel és jó irányba haladok.
Egyszóval KÖSZÖNÖM! Csupa nagybetűvel.
További sok sikert Neked/Nektek mindenhez amibe belefogtok.
 
Baráti üdvözlettel: Nagy Attila

 

 

Szia,

Ezer eve nem beszeltunk, Szerintem neked az emberek ritkan szoktak koszonetet mondani, es sok embernek termeszetes amit csinalsz, mindenki nezzi Belat, Voros Zolit , Toldi Zsuzsit de mind mind elfelejtuk hogy te allsz a kamera masik vegen es ok nem lennenek sztarok ha te nem lennel.

Most gondolom nem erted hogy ez hogy jott nekem. Versenyfelkeszulesben vagyok par honapja, es napi 2-szer kardiozom, egy ido utan beugrot hogy vissza nezzem az osszes BBTV-t a leges-leg elejetol. Hihetetlen hogy mennyit tanultam es motivalodtam ebbol az adasbol  es mar 6 eve vegig kiseri a felkeszuleseimet. Sok dolog amit tudtam, de elfelejtettem most felelevenedett, sok motivacio jott at es ilyenkor mindig megerosodik bennem hogy miert akartam annak idejen versenyezni. Aztan tegnap a vegere ertem es mar azon szomorkodtam hogy mit fogok ma reggel nezni es baszki reggelre megjelent a 111-es bbtv es ez is kurva jol sikerult, kurva motivalo adas.

Bunny egy istenkiraly vagy, nelkuled ez a sport Magyarorszagon nem itt tartana. Nelkuled nem lennenek sztarok a versenyzokbol. Mekkora szam volt a Tamadas 2 egy hihetetlen film, es ez is  a te munkad, senki masnak nem jutott eszebe es senki mas nem tudta volna igy megcsinalni.

Szerintem messze nem kapod meg azt az elismerest es fizetseget, ami ezert kene jarjon neked. Sokan nem szeretnek a stilusod miatt (de persze azert ok is nezik az adasokat:)) ) es az hogy en neked elmondom nem tudom sokat segit-e? De tudd, hogy fontos az, amit csinalsz. Es soha ne hagyd abba.

Bocs hogy el erzekenyultem:)) de ezt mar nagyon reg meg akartam irni neked, csak szerintem neked az emberek nem szoktak ilyet mondani es en sem akarok seggnyalonak meg buzinak tunni. De ma reggel olyan lelki allapotban vagyok hogy muszaj megirjam.

Udv. Huni
 

Hello Bunny! Igazából nem kérdésem lenne, inkább szeretnék gratulálni neked a munkásságodhoz. A könyvedet körülbelül fél éve olvastam el, akkor még alig értettem valamit a táplálkozáshoz, edzéshez, de a te könyvedből rengeteget tanultam. Korán kezdtem el a testépítést, és a magam módján elég tisztán élek, nem költök semmire, mióta edzem, csak étrendkiegészítőkre, illetve itthon dolgozom, hogy a szüleim finanszírozzák neked a kaját. Nagyon lelkes olvasója vagyok az oldalnak jó ideje, és az edzőválaszolnak is. A BB.TV epizódjaiból is rengeteget tanultam! Nem csak az edzésről tanítottál sokat, ha nem az életről is. Már tudom, hogy nem kell jó kocsi, jó nő, hogy valaki férfi legyen, és bulikba sem kell járkálni ezért, sokkal fontosabb a normális gondolkozásmód. Én egy kis városban élek, egy kicsi terembe járok, nincs ott nagy forgalom, de mégis jó látni, hogy sokaknál az edzés megy a duma helyett, azt meg végképp szeretem, hogyha valaki komolyan gondolja ezt a sportot, nem csak nyár előtt 1 hónappal kezd rángatózni a fekvepadon. Na de 1 szó mint száz, gratulálni szeretnék a munkádhoz, az edző válaszol-hoz, a BB.TV-hez, a könyvedhez, a drogmentes előadásokhoz, és minden máshoz. A régebbi  értelmetlen kérdésekért pedig elnézést, még ha nem is emlékszel rá, a jövőben többször is meggondolom. Tiszteletem!
jozsef_aa018e


Szia Bunny, azért írok, hogy köszönetet mondjak azért a küzdelmedért amit az agymosás ellen folytatsz. Értem ezt a sportra, és az élet egyéb területeire. Azon kihalóban lévő csoporthoz tartozol aki még kimeri mondani az igazságot ebben a gusztustalan, ordenáré szennytengerben amiben lubickolunk . 6 éve költöztem fel Pestre vidékről, és az első pár évben még azt az életmódot folytattam amit itt is képviseltek, utána sajnos elmentem a rossz irányba úgy mint  bulik, ivászat, nőzés ezerrel, de teljesen sosem húzott be ez a világ mert mindig itt volt ez az oldal/rovat, és a cikkeid-blogod stb. hogy mutassa a helyes utat. Örök hála ezért.  A BBtv indulásától kezdve figyelem a munkáidat, és az évek alatt ugyan az maradtál aki az elején is voltál(és nekem is segítettél hogy az maradjak) nem simultál be a szartengerbe annak ellenére hogy buzi irányba mennek a trendek a világban. Nem gondolom hogy valaha is feladod de volt már olyan hogy azt érezted, hogy abbahagyod mert ennek a sok mosott agyúnak felesleges csinálni?
laszlo_25df99


Helló Bunny!

Igazából egyelőre nincs kérdésem, amik felmerülnek, eddig megtaláltam a korábbi hozzászólásaidból, vagy a könyvedből, vagy netről. Viszont szeretném megköszönni a munkádat és azt, hogy ezt az egészet csinálod. Mielőtt pár hete megtaláltam ezt az oldalt, már teljesen elkedvtelenedtem az egész sporttól, magam körül mindenfelé azt láttam, csak a sport drogokról és a kinézetről szól, minden más másodlagos. Mert ugye leszarja az ember, hogy más mit gondol, de ha nap mint nap kapja az ívet, hogy te nem edzel karra? már majdnem jó vagy, csak a karod nem elég nagy a melledhez... stb. olyanoktól, akik bevallottan legalább 1, de inkább 4-6 koxot szednek, én pedig semmi gyógyszert, idővel óhatatlanul befordítja az embert. Így pont jókor jött ez a rovat és a BB.tv, visszaadta a hitem.

Összegezve, köszönet mindenért, és csak így tovább!

Üdv
omikron

 

Kedves Bunny,

Először is engedd meg, hogy gratuláljak a munkádhoz. Mind a testépítés, mind a helyes táplálkozás, mind a szemléletmód amit közvetítesz példaértékű.
Sajnos nagyon kevés hozzád hasonló ember van akit ismerek. Az a szélmalomharc amit például a szemét kajálás ellen folytatsz, irigylésreméltó, és tudom nagyon sok embernek ad löketet. Mivel kutató vagyok a témában (fehérjeszintézis, mTOR, Nutritional Immunology) minden nap elborzaszt, főleg itt az USA-ban mennyire hanyagolják az emberek a saját testüket mindenféle "comfort-food"-al, és mennyi pénzt és energiát ölnek más, számomra értékelhetetelen dolgokra.  
Egyre több az autoimmun betegség, diabétesz, de az utóbbi időkben végre megszaporodtak a tudomonyos publikációk, amely az tápanyaghiányt (undernourishment) tartja felelősnek legtöbb korunk betegségeiért. Épp ideje volt. Ironikus módon a legelhízottabb társadalom a legalultápláltabb.
Mindezt azért írom le, hogy elmondjam, régebben én sem fordítottam figyelmet az élelmiszerek minőségére, de ahogy belefolytam a kutatásokba egyre inkább kiszorította a feldolgozott élelmiszereket a természetes alapanyagok. Útközben ráakadtam a blogra, a body.builder.hu-ra és a Sárga Kapszulára, és minden elismerésem.
Csak a támogatásomról szeretnélek biztosítani, és kívánom a legjobbakat, mivel veled tényleg többen vagyunk és nem csak sűrűbben.  

Tisztelettel,
Bartos Ádám
--  
State University of New York
Upstate Medical University
Department of Medicine 


Kedves Bunny! Köszönetet szeretnék mondani a munkásságodnak. Voltam nagyon kövér (85kg), átesve a ló túloldalára 45kg lettem, mígnem rátaláltam erre az oldalra, megfelelő étrend, rendszeres edzés mellett és persze a Te javaslataidat követve már nem vagyok csontrakéta. Karácsonyra is Vitargo CRX-et kértem (nem csalódtam benne). Közeleg a 30. szülinapom, amire szivesen kérném a hozzátartozóimtól a Támadás 2. DVD-t!Egyenlőre egy szegedi vetítés belépőjével is kiegyeznék. További sok sikert a munkádhoz, csak így tovább!
CRD_701711


Kedves Bunny!

Nem kérdéssel fordulok most hozzád, hanem le szeretném írni röviden a tapasztalataimat.
Bár kövér sosem voltam, mindig volt egy kis felesleg rajtam. Sokáig zavart, de túl lusta voltam, hogy tegyek is ellene.
Majd 20 évesen végül, elszántam magam egy napon, hogy elkezdek edzeni. „Feladtam” a lustaságom.
A Bibliám a Sárga kapszula lett. Tényleg minden le van írva, nagyon részletesen, gyakorlatilag már kívülről fújom. Kidolgoztam az étrendem, a leírtak szerint, s bár nem volt egyszerű, ugyan is kollégista vagyok, egy konyha van az egész kollégiumban,  a sulim is sokszor reggeltől késő estig tart,de megoldottam. Sokszor este 10 után álltam neki főzni. Idő hiányában sokszor kora reggel kellett mennem edzeni/kell is mennem/, de csinálom.
Amióta lemondtam a bulikról, cigarettáról, és a szemét kajáról, már van pénzem is rendes kajára, tápkiegre is.
Mindezt azért írom le, mert ne mondja senki, hogy nincs lehetősége ezeket megtenni, mert igenis van! Elszántság kell.
Bár az útnak még nincs vége, megváltozott az életem, és ezért nagy hálával tartozom!
Köszönök mindent Bunny! 
(és persze külön köszönet a buider cikkekért, Sárga kapszuláért, a Scitec termékekért a BB tv-ért, illetve a builder-gasztroért!:) 

Üdv.:Krisz

 

Szeretném megköszönni a mindennapi támogatást, amit Te és ez az oldal nyújt. A segítségetekkel tíz évnyi önpusztításból(szar kaja/zéró mozgás/napi két doboz cigi) sikerült felállnom és mára más ember lettem. Köszönök mindent. Üdv. Dávid

 


Szia Bunny! Tisztellek, becsüllek és minden elismerésem egyik példaképen vagy nagyon sok erőt merítek belőled igyekszek nyomon követni Titeket sokat tanultam már erről az oldalról és remélem egyszer személyesen is találkozhatok Veled. Köszönöm! Egy rajongód!
gabor_5517cd


Szia Bunny! 21 héttel ezelőtt tettem fel a legelső kérdésemet a ketogén diétával kapcsolatban.Végig a tanácsaid és a könyvedben olvasottak szerint cselekedtem és ennek meg is lett az eredménye.Eddig 20 kilót fogytam és úgy ítélem meg, hogy minimális izmot veszítettem.Tehát,130 kilóról 110 kilóra fogytam.21 héttel ezelőtt azt tanácsoltad, hogy 100g zsírt vigyek be naponta, és még mindig annyit fogyasztok, 2g/tskg fehérjével párosítva, gyakorlatilag változtatás nélkül mivel még mindig működik a ketózis és a fogyás.Ezt lenmagolajból fedezem.Heti 1 napot töltök vissza,7-8 g/tskg szénhidráttal,nagyjából 180-200 gramm fehérjével.Heti 2 súlyzós edzést végzek,A és B napokkal, hétfőn és kedden.Heti 6-7X50 perc aerob edzést végzek úgy, hogy a pulzusom 110 és 120 között van végig.Eddig minden tökéletesen működött.A guggolásban például eljutottam odáig, hogy 130 kilóval képes voltam 12 ismétlést végezni, ahogy az a könyvedben le van írva a kezdő osztott edzésprogramban.Azonban, az utóbbi 4 hétben azt vettem észre, hogy csökken az erőm, a guggolást vissza kellett vennem 115 kilóra mert képtelen vagyok 12 ismétlést végezni.A többi izomcsoportnál is gyengülést vettem észre pedig mindent úgy csinálok ahogy eddig.Te mit tennél ilyenkor?Csökkentsem a súlyokat és növeljem az intenzitást?Vagy tartsak 2 szénhidrát feltöltő napot?Nagyon bánnám ha pont most szakadna meg ez a szép folyamat mivel még mindig rengeteg munka van előttem, még 25 kilótól megszeretnék szabadulni.Itt meg is ragadnám az alkalmat, hogy köszönetet mondjak azért, hogy a könyveddel és a rovatodban írt válaszokkal valóban megváltoztattad az életem, ha te nem vagy valami kretén programot követve vágtam volna bele ebbe a sportba és korántsem értem el volna ilyen jó eredményeket.És bocs a hosszú levélért.Üdv,Tibor.

 

Üdv Bunny!
Először is, mint minden első normális kérdező, szeretném megköszönni amit együtt visztek véghez itt az oldalon (mint elérhető tartalom) és úgy összességében az életben. 
viktor_dcce9a


Szia Bunny! Igazából nem is tudom hol kezdjem...nagyon szépen köszönöm az eddigi munkádat,rengeteget tanultam tőled(Sárga kapszula)nap mint nap olvasom az EV-t,én is nagyon sok baromságot kérdeztem tőled,és jogosan nem válaszoltad meg,vagy lebasztál érte,hogy hülye vagyok,de a lényeg,hogy rengeteget olvastam az edzéssel/táplálkozással kapcsolatban,és az utóbbi 6 hónapban többet fejlődtem mint még valaha,és ezt Neked köszönhetem,remélem lesz rá alkalmam meghálálni még személyesen is!
Clan

 

Szia Bunny!
Válaszolnod sem kell rá , csak gratulálni szeretnék. Akármit csinálsz , az sikerre van ítélve. Le a kalappal előtted!
Moziba járni sajnos nincs energiám , de a DVD-t én is nagyon várom.
Bjjhun

 


Szia Bunny! Tudom hogy nem most írtad a sárga kapszulát, de nemrég jutottam el oda hogy letöltsem. Amikor letöltöttem +10 kiló felesleg volt rajtam. Megfogadtam amiket írtál a könyvben és annak segítségével mára már 10 kiló zsírtól szabadultam meg. Köszönet a könyvért Üdv.: Józsi

 

Szia Bunny! Régóta olvasom ezt az oldalt és Téged is, gyakorlatilag a tinédzserkori éveim végigkísérte az, amit itt olvastam, láttam, hallottam. Én is az a hülyegyerek voltam, aki mindenféle baromságot kérdezett és a nagy lelkesedés közepette semmi nem érdekelte, csak az edzés meg a kaja meg persze a hiú ábrándok. Aztán ahogy idősödtem, egyre jobban kezdtem kigyógyulni a fiatalkori hülyeségekből. Voltak pofára esések is, néha nagyon a föld alól kapartam fel magam, és azokban az időszakokban ez a sport is nagy szerepet játszott abban, hogy sikerült. Később persze háttérbe szorult az edzés is, kialudt az a tűz, ami az elején volt. Emellett mostanában vettem észre, ahogy téged hallgatlak vagy olvaslak, hogy  sok dologban teljesen egyetértek Veled. És az egyik legfőbb dolog az, amit  sokszor hangoztatsz, hogy nem szabad  beszűkült látókörűnek lenni.. Persze, ha el akar érni valamit az ember, akkor muszáj valamennyire foglalkozni vele. De mindenkinek rá kell jönnie, hogy egyéb dolgok is vannak az életben, amik többet érnek ennél. Pl amikor 3 hónap edzés után le tudsz futni egy félmaratont a barátnőddel váltóban, úgy, hogy soha nem futottál előtte vagy csináltok egy teljesítménytúrát a Mátrában és legyalogoltok 50km-t egy nap. Vagy mikor körbeteked a Balatont a haverokkal 2 nap alatt és a 2. nap 125km után gyakorlatilag leestek a bicajról. Ezeket én az elmúlt 2 évben pipáltam ki a bakancslistán, de még jó sok minden van rajta, szerencsére. Biztos vagyok benne, hogy sokat köszönhetek annak a közegnek, amiben élek és próbálok nyitott szemmel járni a világban, sok jó embertől tanulni, és azzá is válni. Persze nekem is vannak sokszor kétségeim, meg én is küzdök nehézségekkel magamban, amin változtatni akarok, de ettől függetlenül úgy érzem, ehhez a pozitív dologhoz ez az oldal is hozzájárult, a Te gondolataid, és ezt szeretném megköszönni!
fbalesz

 

Szia Bunny! Először is szeretnék gratulálni a Támadás 2 Szegedi vetítéséhez, a film adott egy lökést a sporthoz való elhivatottságomhoz. Plusz jó volt veletek élőben találkozni, beszélni pár szót
tyoc


Köszönök minden eddigi segítséget, a sok kétkedőnek pedig azt üzenem, hogy olvassanak Téged figyelmesen, nézzenek minél több BB Tv-t és Flash-t, menjenek a Mozidba én is ezeket tettem es az eredmény már majdnem mínusz 50 kiló. Köszönöm még egyszer, de nem lehet elégszer, mert megváltoztattad az életem.
Alfonzoo


Szia Bunny!

Negyed éve kezdtem el tudatosan edzéssel foglalkozni.Beállítottam az étkezést,mellé a táplálékkiegészítőket,edzéstervet,és mindezt főleg az oldalon lévő információkból.
Nagy köszönet neked,nektek és jó egészséget kívánok!

Üdvözlettel

Feri

 

Szia Bunny!

Egy jó darabig csak olvasója voltam a rovatnak, de úgy gondoltam hogy most már én is írok pár gondolatot. Először is hagy köszönjem meg a munkádat amit belefektetsz ebbe az egészbe. Tényleg nagyon nagy segítség.
Az apropója amiért írok az, hogy mennyire befolyásolta az én edzéshez való viszonyomat ez a rovat és az egész eszme amit Te képviselsz. Kezdjük ott hogy egy igazi gyökér voltam amikor elkezdtem a súlyzós edzést. Minden értelemben, az élet és az edzés területén is. Mondhatni beleestem a szokásos mell-bicepsz edzésekbe, mást nem ismertem. Voltam annyira idióta, hogy egy féléves komoly edzésmúlttal már szteroidhoz nyúljak. Életem legrosszabb döntése volt... És akkor azt hittem hogy milyen jól nézek ki, de kívülről csak egy feszengős buzinak tűnhettem. Szánalmas így visszatekintve. Természetesen amikor végett ért a kúra az edzéskedv is alább fagyott és nem is jártam egy darabig. 
Itt most van egy 2 éves hatásszünet mivel ebben a 2 évben nem itthon éltem, de ezt most nem ragoznám mert nem ez a lényeg.
Most jössz szóba te és a rovat. Elkezdtem olvasni és olyan motivációt adott ami a mai napig elkísér. Teljes megvilágosodás a részemről. Minden tisztán le van írva ami kell.  Azóta a testépítés az életem részévé vált. Örömömet lelem benne. A várva várt fejlődés se marad el mióta tisztán étkezem és helyesen edzek. Régen a csodára vártam, de nincs itt csoda csak kemény és tiszta munka. Tehát az én egyénfejlődésemben te is egy kicsit részese vagy. Még egyszer köszönöm és sok sikert a további munkáidhoz.

Üdv: 

Tomi


Szia Bunny!

Rendszeres olvasója vagyok az oldalnak, az edző válaszol, a hírek rovat, a shop.builder, a gasztro rovat. Olvastam a Sárga kapszulát, A testépítés enciklopédiáját. 6 éve edzek, de ebből az első 4-5 év csak tapasztalat szerzés volt, amit lehetett hibát elkövettem, de mióta ide járok okosodni, rengeteget fejlődtem. Köszönet neked illetve az oldalon dolgozóknak és segítőidnek a remekül végzett munkáért. Remélem még nagyon sokáig élvezhetem az online társaságotokat. Még egyszer köszönök mindent.
kalman_e28ec9

 A testépítő sport nagyon gyorsan megváltoztatta az egész életem. A nem kevés szenvedélybetegségemet sem tudtam volna magam mögött hagyni ha a felgyülemlett feszültséget nem ölném vasba. Sárga kapszula nélkül viszont csak egy bohóc lennék. Nagyon köszönök mindent neked Bunny és az egész BB stábnak.
Zozie


Szia Bunny!
Régóta követem munkásságod, és mindent amit erről a sportról és az egészséges életmódról tudok, azt Tőled tanultam. Kitartást és erőt is a Te írásaidból merítettem és ez segített az úton tartani, hiába próbáltak lebeszélni vagy belém beszélni bármit. Édesanyámmal is hosszú éveken át harcoltam, mert nem volt képes megérteni engem és ezt az egészet. Viszont nagy meglepetésemre azzal rukkolt elő a héten, hogy szeretne normálisan kajálni és segítsek neki. Mai nap főzött először az egész családnak rendes kaját és szeretné ezt a jövőben is folytatni és fokozatosan átállni erre az életmódra.

Szeretném megköszönni Neked a segítséget, és minden jót kívánok a továbbiakban!
A k e l A


Szia!

Ha már szóbajött a magyar metál, szeretném figyelmedbe ajánlani a zenekarunkat a Dolmen-t, mellékelten linkelek egy dalt, de az egész lemez megtalálható a neten. Amennyiben tetszik a zenénk megtisztelnél minket, ha lejátszanál egy dalt a BBrádióban!

A dal:
http://dolmen.bandcamp.com/track/dogma
A lemez:
http://dolmen.bandcamp.com/album/kapaszkodj-am-g-b-rsz

A levelemet nem reklámnak szántam, így kérlek ne válaszolj rá az oldalon, csak a te figyelmedet akartam felhívni a zenénkre, mert rengeteg kérdésben hasonlóan gondolkozunk és azt gondolom, hogy tetszene neked a zenénk és a gondolatisága.

Tisztelettel
Levente


Szia Bunny!

Kérdésem nincsen, csak szeretnék köszönetet mondani. Kicsivel több mint egy éve találtam rá az oldalra, ennek az egy évnek köszönhetően 180 fokot fordult az életem. 20 év dohányzás után sikerült letennem a cigit egyik napról a másikra, naponta legalább 4 sört ittam, most néha hétvégente megiszok 1-2 sört,jó ha napi kétszer ettem valamit, most megtervezett étrend szerint kajálok napi ötször- persze nem vagyok aszkéta, néha csalok. Heti hatszor járok terembe, 3 súlyzós edzés és 3 aerob, sikerült felszednem 18 kilót kevés zsírral. Sokkal jobban érzem magam és azt érzem, hogy a saját irányításom alá került az életem. Nem csak tengek-lengek, hanem ismét vannak terveim, céljaim amiket meg fogok valósítani. Nem vagyok testépítő, csak egészségesebben és tudatosabban élek. Úgyhogy köszi mindent body.builder/shop.builder, nagyon sokat segítettetek.

Zsolti

Szia Bunny!nem igazán kérdezek,nem is kell hogy az üzenet megjelenjen az Edző Válaszolban,nem a reklám a célom.Először is szeretném újra megköszönni a munkásságodat,nekem tényleg sokat segített,bár jó fél éve időm sincs edzeni az új üzletem miatt,a meghívás is ezzel kapcsolatos!Szóval nyitottam Székesfehérváron egy tetováló szalont és ha jól tudom,Te nem rajongasz a tetoválásokért(leht tévedek),de ha erre jársz,akár családoddal vagy ismerőseiddel,szívesen látnánk titeket,és kedvezményt is nyújtanánk nektek ha igénybe vennétek szolgáltatásainkat(tetoválás,piercing)!Szép napot remélem egyszer betérsz/betértek hozzánk!
badboy3333

Szia/sziasztok!
Ma ahogy felkeltem és beízitottam a vasat és elolvastam a MIÉRT NE LEGYÉL SZEMÉLYI EDZŐ? cikket.Sajnos tényleg ezt lehet tapasztalni,hogy az olyan emberek mennek személyedzőnek akik életükbe nem fogtak,vagy ha fogtak is vasat rövid ideig.Szerintem ez elgondolkodtató,hogy miért az ilyen akar személyedző lenni.Mivel még a pályaválasztás előttem van és sokat gondolkoztam ezen és a tesi tanáron,de ott is ugyan ez a helyzet,ráadásul a szívemmel is baj van így még cifrább a dolog. Sokat tanultam az írásaidból és ezt megszeretném köszönni,rengeteg hasznos információ :)
Köszönöm
bence_4d266e


Hello!
Nincs kérdésem, mindösszesen köszönetet akarok mondani neked, és a többieknek.
4 éve edzem, és ez idő alatt rengeteg kérdés megfogalmazódott bennem, és ezekre kivétel nélkül megtaláltam a választ valamilyen formában, itt az oldalon. Nyilván nem kis időt, és energiát öltetek bele ebbe az oldalba.
Henry1990

Helló!Mindíg olvasni fogjuk az írásaid,és köszi a munkásságod!Aki meg szidja az oldalt mi a szarnak nézegeti.Kapják be!Király vagy Bunny!
ktommig

Szia Bunny!

Nem kérek tőled választ, csak egy rövid köszönetet szeretnék mondani. Nagyjából egy éve vagyok rendszeres olvasód (/követőd). Nagyon tetszik, amit csinálsz. Sok mindenben megváltoztattad a gondolkodásomat pozitív irányban, ahogyan sokan másoknak is.

Azután döntöttem el, hogy most már tényleg írok neked, miután azt álmodtam ma, hogy apámmal beszéllek hosszasan az általad képviselt táplálkozásról és egy-két elvről, azonban a végére sikerült meggyőznöm, pedig elég szkeptikus a témában. Miután felébredtem sajnáltam, hogy csak álom volt. Tudom neked nem volt épp felhőtlen a kapcsolatod az apáddal, azonban nekem megadatott, hogy felnézhetek a sajátomra. Ha csak álom is volt, de nekem sokat jelentett. Ha nem is sikerült megmenteni az apádat, sikerült helyette sok ezer embert a helyes útra terelni.

Mindezzel csak köszönetet szerettem volna mondani, esetleg pozitívumot vinni a napodba. További kitartást!
M.Andris


Szia Bunny! Gratulálok az eddigi munkásságodhoz és örülök, hogy folyamatosan változol és szépen lassan előtérbe helyezed az erősember és az erőemelő sportot is! (ahová süllyedt a testépítés, azt se bánnám, ha jövőben az erősportok vennék át a domináns szerepet a BBtv-ben)
bello8806

Szia Bunny.Nem kérdezni szeretnék,mert rendszeres làtogatoja vagyok az oldalnak,ezért mindent tudok amit tudnom kell.Ezuton szeretném megköszönni a munkàssàgodat,illetve a többi builder tagnak is.Segitségetekkel elsösorban jobb ember lettem mentàlisan,fizikàlisan pedig eljutottam egy olyan szintre,hogy az történik a testemmel,amit én akarok,és ez remek érzés.Szoval köszönök mindent.Tovàbbi jo munkàt,és eröt egézséget kivànok.
ui:bocsànat az ékezetekért,nem magyar a gépem.
zsolt_59ef11

gratulálok a munkásságodhoz nagyon sokat segített nekem a biblia (Sárga Kapszula) és a rengeteg BB TV. Köszönöm! 

Hepi 62

 

Szia! Csak köszönetet szeretnék mondani... Sajnos a terhességem alatt nem figyeltem oda mit mikor ettem, és felszedtem 25 kg-ot. 10 kg fogyás után hiába tornáztam, és próbáltam odafigyelni az étkezésre a súlyom nem változott. Aztán a drasztikus koplalás után, amikor már az egészségem teljesen oda volt, egy ismerősöm ajánlotta ezt az oldalt, és a Sárga kapszulát. Elolvastam, és igyekeztem tudatosítani magamban az ott leírtakat. Februárban a könyv szerint nekiláttam a diétázásnak, és mostanra lement még 12 kg.Köszönöm a segítséget, örök hála érte! Egyedül nem ment volna, és a buta éhezéssel ki tudja milyen egészségügyi problémáim lettek volna... Jelenleg már súlyzós edzésekre járok, és egyre szebben formálódik a testem... :) Szeretem olvasni az oldalt is, további sok sikert kívánok!  

Viktória