Levelek

2014.10.09

Az évek során kaptam egy-két köszönőlevelet, mert szerencsére elég gyakran lesz sikeres az a törekvésem, miszerint jobbá akarom tenni az emberek életé. Elég sokan értik a céljaimat és a gondokodásomat.   

Természetesen nem tudtam összegyűjteni minden levelet, de a teljesség igénye nélkül álljon itt néhány példa. 

 

Kedves Bunny, Kares és Team! Ez a hosszabb és pontos köszönet. Életkorom 46 év. Speciális szív- tüdő betegséggel és súlyos gerinc ferdüléssel edzek. Szigorú szakorvosi, szakedzői és gyógytornászi felügyelettel. A szakedzőt erről az oldalról találtam. A személyes részletek lényegtelenek, mert egy-két nagyon speciális dologtól eltekintve az alapelvek ugyanazok és nem rinyálni jöttünk erre a világra. Elért eredmény: betegségem csak az elmúlt három évben romlott, de most újra jól vagyok és edzeni is tudok nagyon óvatosan. Konkrét köszönet: 1. Nagyon szeretek olvasni és hihetetlen adatbázist alkottatok, ami mindig kikapcsolt és feltöltött a nehéz időszakokban. Objektíven: az átlag vagyok, aki ésszel az egészségéért küzd szeretet sportágunk minden rehabílitácíós előnyével. 2. KARES bevonása és munkája felbecsülhetetlen, mert akinek már igazán fájt valamije, az tudja hogy fájdalom nélkül jobb!!!! 3. Nagyon megható az a számomra, ahogy a komolyan olvasó sporttársak azonnal írnak megfontolandó ötleteket, tanácsokat mindannyiunk számára egy-egy nehezebb kérdésben. 4!!! Kedves Bunny!!! Nagyon jó, hogy a fiatalabb sporttársak egyéb lelki és intellektuális kérdéseit is komolyan veszed. Amit én szeretnék megköszönni ehhez kapcsolódik közvetlenül. Ez pedig a jó ízű, önfeledt röhögés. Az elmúlt három év nagyon nehéz volt. Amit egy ember utoljára feladhat az a nevetése!!! Ez egyetemes. Az általad képviselt kemény humor a sajátom is. Ebben adtál nagyon komoly segítséget. Volt, amikor már nevetni sem tudtam, de itt mindig akadt valami... Sőt! Egyet-kettőt tartalékoltam, de azok a nagy \"sallereimhez\" kellenek... Ha felteszitek, akkor minden sporttársnak nagyon jó egészséget , fejlődést és lelki örömöt kívánok az elért eredményhez. /csak erre az egy honlapra regisztráltam, ha a netikettel baj van elnézést kérek/. Nektek pedig jó munkát és egészséget.
Egyetlen jelzésem van Kares felé: a lélegzős téma nagyon érdekelne, most már kutatok ebben a kérdésben, de ezt konkrétan jelzem. Tisztelettel és szeretettel: Fodor Viktor


Szia! Igazából nem kérdezni szeretnék most, csak elmondani hogy nagyon hálás vagyok az oldalnak. Október óta teljesen megváltozott az életem, ismét edzek, heti 3-4 alkalommal az itt talált táplálkozási tanácsoknak köszönhetően olvad rólam az évtizedek alatt felpakolt zsírréteg. A test kompozit fontosságáról írt mondatokat ajánlanám mindenki figyelmébe. A túlsúlyom ellenére nem a mérleg nyelve a legfontosabb már számomra, hanem a kinézet, a testzsír alakulása, az évek óta romokban heverő májfunkciós értékeim stb. A hasmenésem (crohn betegség miatt) teljesen megszűnt, köszönhetően a táplálkozásnak és a táplálék kiegészítőknek. A 7 éve teljesen abnormális vérképen, teljesen rendben van, a vérnyomásom tökéletes! Nagyon boldog vagyok, mert 40 évesen újra 20 évesnek érzem magam! Köszi, Viktor

 

Szia Bunny, most már több egy éve rendszeresen követem a builder.hu-t, és az összes tevékenységeidet is. Minden elismerésem neked, nagyon jól szórakozok mindig, és rengeteget tanultam, szerintem nagyon jó. Az audioblogokat még csak most kezdtem hallgatni, így egyből rájöttem hogy lehet az unalmas mindennapi utazásokat feldobni. Igazából ezek lényegtelen dolgok, de úgy érzem muszáj néha az elismerést is leírni a sok bunkó idióta közé, én nagyon tisztelem a munkádat, el tudom képzelni, hogy mennyi meló van benne. 
Aldo_Raine

 

Helló, Bunny! Én nem kérdezni, inkább véleményt szeretnék mondani, egyes itt kérdező emberről. És anyázó, köcsögöző társaikról. 
Én amikor elkezdtem érdeklődni a testépítés iránt semmit nem tudtam róla. Még azt sem hogy kell egy súlyzót normálisan megfogni. Lehet, hogy ez röhejes, de így volt.
Beregisztráltam az oldalra és elkezdtem olvasgatni, érdekes módon az alapismereteket megtaláltam egyből. Nem is tudom, hogy ez hogy történhetett, biztos valami ufó vagyok vagy médium.
De, ami még meglepőbb az az, hogy ha valaki elolvassa, akkor rájön, hogy némi tudást is tartalmaz nem csak betűket. 
Letöltöttem a sárga kapszulát is és ezekből mindent meg lehet tudni amire szüksége van egy testépítőnek, de komolyan. + A BBTV adásaiból is sokat lehet tanulni.

A 0-ról, úgy hogy senki segítségét nem kértem, ezekből mindent megtanultam és ezért elismerésem, és örök hálám.
Leszoktam a dohányzásról is. És ez annak köszönhető, hogy a BBTV-ben a dohányzásról beszéltél és én elgondolkoztam azon amit mondtál.
Még sosem írtam ide, viszont rendszeresen követem a rovatot.
Olyan jókat szoktam röhögni egyes embereken, hogy eszméletlen. Pl. Írják, hogy elolvasták a sárga kapszulát és lenne egy kérdésük, és ugyan azt megkérdezik ami oda világosan és érthetően le van írva.
Komolyan mondom néha beszarok egyes embereken.
Ha meg negatív választ kapnak akkor anyáznak, meg köcsögöznek.

Hát igen ezt a legegyszerűbb, nem pedig az, hogy elgondolkozunk rajta, hogy miért is kaptuk a negatív választ. Szokták mondani, hogy hülye kérdésre, hülye válasz.

Az egésznek az a lényege, hogy ha valaki elolvassa az alapismereteket abból mindent meg lehet tanulni.
Olvasni kéne nem pedig hülyeségeket kérdezni.

Csak hozzá teszem amit írtam azt teljesen átfogalmaztam, mert olyan hangnemben írtam meg legelőször, hogy egyesek megsértve érezték volna magukat. 
Ezt pedig nem szeretném. :D 

Hát nagyjából ennyit akartam és további sok sikert neked!
És persze türelmet. :D
laci8519

 

Szervusz Bunny!Most először írok ide,és valójában nem kérdezni akarok,csak olvasva azt a cikket,amiben az az afrikai srác szerepel,rájöttem ,hogy én egy Ramalho Henrique-Drugs Bunny-Szűcs Doszpoly Tibor klón vagyok,ugyanis:csóró vagyok,Itthon edzem ,és nincs jobb vállam....,szóval minden egyben van a sikerhez:)
Köszi a tudást ,amit tőled-tőletek kaptam,valamint  a sok motívációt ,illetve megesősítést abban,hogy nem felesleges,amit csinálok .
normi

 

Szia Bunny!  Lehet, hogy az előttem szólóval egy munkahelyen dolgozunk, ugyanis egyik kollégám engem is a 90 napos „diétájával” fáraszt. Komolyan mondom annyira hihetetlen, mikor értelmes, több diplomás emberek, táplálkozás témában akkora baromságokat mondanak, hogy elképesztő. És a legborzasztóbb az hogy vitatkozni sem lehet velük, mert ebben a témában csak nekik lehet igazuk Érdekes a szakmában, érvekkel meg lehet győzni őket, de itt hiába mond nekik az ember bármit, mutat nekik bármilyen bizonyítékot nem számít. Az a baj, hogy borzasztó nagy gond van a fejekbe, a táplálékozással kapcsolatban. A környezetemben állandóan azt hallom-gondolom mindenkinek ismerős-„ez a sok rizs, csirke  nem egészséges” „egyél inkább vajas kenyeret, párizsit…”. Gyökeres változásra lenne szükség. Bunny, amit a Sárga kapszulában írtál, véleményem szerint annyira alap és hiánypótló mű, hogy nem hogy a „testépítőknek” és az edző válaszol kérdezőinek, kellene megtanulni kívülről, hanem az iskolában kötelező tantervként kellene oktatni biológia/testnevelés órán.  Ha ez megtörténne akkor a felnövekvő generációk talán nem mondanának ilyen eszméletlen baromságokat. Tudom, hogy elképzelhetetlennek hangzik, de úgy gondolom ez a társadalom érdeke is lenne. Ezért kérlek Bunny fojtasd a munkádat, hátha több és több embernek tudod megmutatni a helyes utat. Az edzőtársaimat pedig szintén arra buzdítom, hogy ne keseredjünk el ha ilyen kollégákkal, ismerősökkel találkozunk, nálunk van az igazság, és ezt a tükör, a vérkép, a betegségek hiánya, közérzet, stb.. bizonyítja.
Momci


Szia Bunny!

Legmélyebb tiszteletem szeretném kifejezni az oldallal, a BBTV-kel, a sárga kapszulával, és a hatalmas információözönnel kapcsolatban, amiket itt közzé tettetek.
Az edzéssel és táplálkozással, táplálékkiegészítéssel kapcsolatos szinte minden ismeretem tőletek származik.
Audioblogjaid is nagyra tartom, reméljük lesznek majd újabb hanganyagok is ha időd engedi!
wrx.sti

 

Szia Bunny!

Nem kérdezni szeretnék. Egyetlen egy dolog van amiért most írok. Mégpedig az, hogy köszönetet mondjak Neked és a teljes csapatnak, akik a háttérben dolgoznak. 25 éves vagyok és 2,5 évvel ezelőtt egy rosszindulatú daganatot diagnosztizáltak nálam. Fél év kőkemény kemoterápiában volt részem a műtétem után. Szerencsére rendben ment minden és mára tünetmentesnek mondhatom magam. 2 éve a kezelés végére a 180 cm-es magasságomhoz párosult egy nem túl acélos 49 kg-os testsúly. Már előtte is követtem az oldalt és olvasgattam a különböző cikkeket, tanácsokat, de akkor jött el a pillanat, hogy a megszerzett tudást átültessem a gyakorlatba is. Azóta a tőletek szerzett információk alapján próbálom a lehetőségeimhez mérten alakítani az életvitelemet. Mára már 70 kg vagyok és nagyon jól érzem magam a bőrömben. Remek a közérzetem, sokat túrázom, vettem egy kutyát :) , edzem rendszeresen és folyamatosan fejlődök(mind mentálisan, mind fizikálisan). Sok dolgot átértékel az ember egy ilyen dolog után. A lényeg, hogy hatalmas segítség volt az amit tőletek kaptam még akkor is, ha nem tudtatok róla. Biztos vagyok abban is, hogy ezzel nagyon sokan vannak így olyanok is, akik nem írnak. Szóval a lényeg, hogy köszönök mindent és további kitartó munkát és sok sikert kívánok nektek a munkában és a magánéletben. Remek az oldal és nagyon jó az audioblog is. Szórakoztató és hasznos is amit csináltok.  Köszönöm!
Warhorse

 

Szia Bunny. Átfutottam a sárga kapszulát és találtam benne új dolgokat. Nem vagyok testépítő de szeretnék nyugodt szívvel tükörbe nézni és tetszeni a férjemnek, de a legfontosabb célom a példa mutatás ugyanis a 4éves pici fiam már közel egy éve elkísér a terembe, mikor nem tudom kire hagyni és nagyon tetszik neki amit ott lát és amit tőlem lát azt nagyrészben neked köszönhetem, mert innen tanultam :-) A kisember pedig sokszor jön oda hozzám otthon, kezében két 0,5kg-os súly amivel próbál tornázni, nézi közben magát a tükörben, hogy segítsek neki és közben büszkén mondogatja nekem: nézd anya milyen erős vagyok, most súlyozok :-) Szóval csak azt akartam mondani, hogy köszönjük szépen, hogy időt, energiát nem sajnálva ismét gondoltál ránk és még több segítséget kaptunk tőled. Üdv. Girlpower


Tisztelt Drugs Bunny!
Szeretném megköszönni az eddigi munkáját, és persze azokét, akik ebben segítették. A sárga kapszula adott erőt, és lendületet, hogy teljesen megváltoztassam az életem. Durván 1 hónapja követem a diétát pontosan, és meg is van az eredménye... 99 kg-ról indultam, és most 94 kg vagyok. Tudom még jó pár hónap előttem, de úgy érzem nincs ami megállítson abban, hogy ezt végig vigyem. (Persze alig várom már a tömegelős részt) Viszont vannak dolgok, amire nem készültem fel... Gondolok itt arra, hogy mindenki hülyének néz, és röhögnek a haverok is, hogy mekkora idióta vagyok. Főleg azon hogy szerintük mekkora baromság ez a rizs+csirkemell+whey pro+zöldség (és edzés persze) kombináció, és hogy nem megyek pizzázni, sültkolbászt enni, kólát inni stb... Tudom hogy jó úton járok, és gyökér mindegyik ilyen téren, de baromi fárasztó néha azzal is küzdeni, hogy megpróbálni elmagyarázni a diéta menetét, mit-hogyan, és mit miért nem lehet... Szóval dióhéjban a könyv nagyon jó, minden kérdésemre válaszolt, ami még pluszban érdekelt, azt itt az oldalon megtaláltam. Csak így tovább, sok sikert kívánok az oldalnak is, már én is lelkes látogatótok vagyok ,)
Szilárd

 

Üdv!
Körülbelül 2007 óta látogatom az oldalt, először csak a kalóriatáblázatot böngésztem.
Mikor elkezdtem komolyabban edzeni az edzéstervekből állítottam össze a számomra
megfelelő edzéstervet. Az utóbbi évben szinte napi szinten böngészek itt... A videók nagy részét láttam és nagy százalékban tetszett mind, főleg amelyikben Bunny stand up-ol az egészséges kajálásról vagy épp a dohányzás és a piálás ellen kampányol.
Nemrég fedeztem fel csak ezt a \"edző válaszol\" témát és meglepett hogy ennyire le vannak kezelve az emberek,mondom nem lehet ennyi ember  hülye hogy ezt érdemelje...
Főleg hogy van egy kis \"videó felhívás\" hogy mit kell tenned kérdezés előtt.
Elolvastam a szabályzatot teljesen egyértelmű volt számomra, kíváncsi voltam a sárga kapszulára is. Hát letöltöttem, felmerült bennem hogy eszkimó nyelven van írva, vagy visszafelé kell olvasni esetleg el kell mondani 10 miatyánkot és akkor válik értelmezhetővé a szöveg. De nem, úgy volt megfogalmazva hogy a legalpáribb paraszt is megértse nagy részét.  Egy nekifutásra elolvastam az egészet bár bevallom a végére kicsit megfáradtam a túl nagy információ áradatba, pedig nagy részét már tudtam..
Így már azt nem értettem hogy hogy lehet ennyi hülyeséget kérdezni...
Na eleget rizsáztam a csirke mellé, nagyon jó ez az oldal, remélem minél több videó lesz az újabb és újabb hírek és poénok mellé ! Grat mindenhez ! Ja és hogy egy kérdés is legyen.
Ha betont eszek kemény leszek ?:D Persze ez csak poén ;)

Enjoy your workout !

Powi_


Köszönöm a választ meg saját és sok barátom nevében a Sárga kapszula megírását, tényleg sokmindenben segít.
Hubi_92


Hello! Pusztán köszönetet szeretnék mondani neked és megköszönni a munkád! Az oldal segítségével sikerült összeállítani barátnőm számára egy diétás étrendet, amit csupán 1 hete kezdett, de máris többet fogyott mint az azt megelőző káposztaleves kúra és társai baromságokkal!
kamate87


Szia Bunny!
20 éve sportolok, testépítéssel \"csak\" 8 éve foglalkozom komolyabban! Elég sok szakirodalmat elolvastam,de ilyen egyszerűen, tömören, érthetően megszerkesztett mű mint a Sárga kapszula még nem volt a kezemben ! Mindenkinek ajánlom, Neked pedig köszönöm szépen! Szerintem tankönyvet kellene csinálni belőle, akkor talán nem így néznének ki a mai gyerekek ! Még egyszer köszönöm és további sok sikert a munkátokhoz !
Üdv Maci 79 !

 

Szia Bunny! 
Először is, hadd gratuláljak ahhoz, hogy ebben a képmutató, erkölcstelen, hazug, elkorcsosult, profitorientált világban is ember tudtál maradni! Aki nem értékeli az őszinteségedet, mert képtelen elviselni az igazságot, zavarja a kis lelkivilágát, és ahelyett hogy tanulna belőle, besértődik, az fogyatékos és opcionálisan buzi. Aki nem értékeli, hogy ebben a webkettes parasztvakító információtengerben, valóban objektív, tényszerű, releváns információkat osztogatsz ingyen, az fogyatékos. Aki nem értékeli mindazt az erőfeszítést, példamutatást, amit tettél a sportért, a sportolókért, a leendő sportolókért, az emberek egészségéért, kinézetéért, az egy rosszindulatú fogyatékos. A többség nem kedvel, teljesen világos, a hozzád hasonló emberekre egyszerűen nincsen tömegigény, Győzikékre van, Pákókra van, Orbán Viktorokra van. Azon kisebbség, amelyik kedvel téged, az vagy azért teszi, mert jól beszólogatsz, röhögnek a poénjaidon, feldobod a napjukat: ezek tulajdonképpen bohócnak néznek; van, aki egyszerűségében azért kedvel, mert segítettél neki elérni a célját, egyébként szarna rád; és van, aki azért kedvel, mert ember tudtál maradni, méghozzá példamutató, mert olyan dolgot tettél le az asztalra, amit kevesen manapság. Ez utóbbiba tartozom én is, és ha tippelnem kéne, szerintem kurva kevesen vagyunk. De ez soha se vegye el a kedved, a világ van elbaszódva, nem mi, és mindez az érdemeidből egy cseppet sem von le. Gratulálok, csak így tovább!
Egyébként akartam kérdezni is valamit, de már elfelejtettem...
Mav3rick

 


Szia Bunny, lenne egy vélemény kérésem de először szeretném én is megköszönni a munkád. A te munkád által változtattam az életemen és magamon, testépítéssel kezdtem el foglalkozni kb 2 éve és a 0 szint/ tudásról elég jó formát hoztam össze és elég sok hasznos infót szereztem meg :) Köszönet neked.
martin06m

 

Szia Bunny!

Komolyan kabaré, amit itt bizonyos \emberek\ művelnek. 3 éve elváltam... lementem 52 kgra (idegi alapon), ekkor találtam rá a builder-re. Nem csak az egészségemet tette rendbe az itt olvasottak, látottak és hallottak nagy része, hanem rendszert, önbizalmat hozott az életembe, s aminek a legjobban örülök, hogy ezeket tovább közvetítve másoknak segíthettem a Tőletek tanultak alapján!
Aki kötekedő, beszólogatós \kérdést/véleményt\ ír erre az oldalra, az csak a KIFOGÁST keresi, hogy miért NE CSINÁLJA azt, ami az életünk!
Megmondom őszintén, hogy sok a megmenthetetlen idióta, de akkor mi veszi rá, hogy a saját élete által generált csalódottságát így vezesse le...? Beír valamit, aztán bebassza a családipizzát... bravó gyökér...

Minden negatív hozzáállású szerencsétlen végig gondolhatná, hogy amit itt kap (cikkek, bbtv, shop.builder, Sárga Kapszula!!! ... stb.) Mind-mind ingyenesen hozzáférhető segítség az életük meghosszabbítására és tartalmasabb leélésére.

Személy szerint a legtöbbet a Sárga Kapszulából és a BBTV-ből tanultam, a Shop.Builder kiszolgálása pedig kifogástalan! Lehet, hogy furán hangzik, de nagyon hálás vagyok!

Ppgyula


Szia Bunny!
Jómagam 8 hónap alatt, 36 kg feleslegtől szabadultam meg, míg édesanyám 53 kg-mtól, (én két kg híján 100kg voltam, anyukám 110kg fölött mozgott.) Ez idő alatt tiszta táplálkozást folytattunk 110%-ban csalónap nélkül. Heti 4 kardio edzés simán meg volt, nekem pluszba hozzájöttek a súlyzós edzések is. Táplálékkiegészítőkből Multi Pro, Pentacarn, illete 100%Whey pro + gyors felszívódású szénhidrát ment. Az étrendünket testsúlykilogramm és fizikai aktivitás szerint én állítottam össze grammra pontosan,figyelve a szénhidrátok,fehérjék és a fehérjék pontos arányt. Minden táplálkozással és edzéssel kapcsolatos tudnivalót tőletek tanultam. És az eredmények úgy mutatják, jól hasznosítottam az \anyagot\. Sokan kételkedtek,hogy ennyi fogyás után is egészségesek tudtunk maradni, azaz nem lett semmi féle bajunk. Ebben én természetesen nem hittem,hisz bíztam magamban,hogy minden fontos táplálékot megkapott a szervezetünk a diéta során. Mikor kész lett a vérképünk az orvos nem hitt a szemének, olyan tökéletes a vérképünk, hogy az hihetetlen, hozzátette azt is,hogy anyukám lelete olyan mint egy tini lányé, pedig 44 éves. Anyukám nehéz fizikai munkát végez napi 14-15 órában, én iskolába járok, és a mai napig visszük magunkkal a kis csirke-saláta vagy rizs kombónkat. Csak mert sokan azt vallják nem lehet ezt kivitelezni,nekünk még is sikerült.  Lehet,hogy téged annyira nem érdekel és nem érint meg ez a sztori és félre értés ne essék, nem sztárolást várok tőled, vagy  elismerést, csupán csak szeretném, ha tudnád, hogy amikor elkezdtük ezt az egészet, 10 hónappal ezelőtt, még 16 éves voltam, és ezzel szeretném eloszlatni azt a tévhitet,hogy a 16-17 évesek között, csak retardált degenerált nutellás-kenyérrel tömegelni vágyók vannak. :) A mai napig tartjuk az étrendet, én áttértem tömegelésre, még anyukámnak a súlymegtartás a fő cél. Ez úton is szeretném megköszönni,hogy hogy te is hozzájárultál az eredményeinkhez! :)

rattle

Üdv Bunny, imádom amit csinálsz csak így tovább, a BB tv nagyon színvonalas, a könyved fantasztikus, még a legidiótább emberek is megértik az alapokat, ha elolvassák, aki meg így se, na az meg amúgy is életképtelen. :D 
M.Bálint


Üdvözletem!
Amit írok részben tartalmaz kérdést, másik felét köszönetnyilvánításnak és érdekességnek szánom. Szeretnék köszöneted mondani a munkásságodnak, segített a rengeteg BBTV, az edző válaszol, audioblog és még sorolhatnám azt a számtalan forrást amiből rengeteget lehet tanulni. Itt nem csak a sportban való szélesebb látómezőre gondolok, hanem a mindennapokhoz hozzájáruló tanácsokat is beleértem. Nem beszélve a rengeteg humorral fűszerezett anyaghoz. Ami mindig jókedvet okozott, ami már alapból siker.
Earlsimons

Szia Bunny!

Köszönöm ezt az infó áradatot amit te nyújtasz,remélem nem hagyod abba,illetve nem vonulsz vissza.. A pár parasztot akik meg szidnak szerintem szard le nagy ívbe,mert sokkal többen vannak/vagyunk azok akik tisztelik és becsülik azt amit teszel a magyar testépítésért.. Seggnyalásnak tűnik de nem az csak már tele lett a brém azzal hogy olyanok szidnak téged akik kurvára nem tettek le semmit az asztalra (testépítés terén sem).

erte_a21875

Akkor ő zokogó görcsbe tört ki és össze esett és úgy kellett felszedni a padlóról.\
Na ezen a ponton majdnem megfulladtam a röhögéstől és a pufirízstől ami a számban volt!
Nagyon jó az audioblog, mindig várom a következőt! Bearanyozza az unalmas napokat az égéstérrel együtt! Már 41 vagyok és megtanultam a saját bőrömön elég sok mindent. Milyen jó lett volna ha tizenévesen lett volna valaki aki hozzád hasonlóan megosztotta volna a gondolatait, sok hibát megspóroltam volna.
Üdv
Laci


Szia Bunny! Régen írtam már neked, ismét gratulálok mindenhez amit csinálsz mert tök jó a bbtv, blog.builder, audioblog, edző válaszol, szóval tényleg minden nagyon klassz...
Ahogy nézem amúgy a kérdezők kérdéseit, beszámolóit, stb... nagyon megakadok mostanság ezeken. Ezeknek mi a búbánat bajuk van? 
Leírnám a saját példámat: 12 éve kezdtem edzeni, és kb. 2-3 év volt ebből ahol ok volt minden  (kaja, edzés, pihenés, stb..). Imádtam az edzést, a kaját persze nem volt mindig öröm lenyomni a torkomon de összességében saját magamhoz képest nagyon jó eredményt értem el úgy hogy soha nem szedtem-szúrtam magamba szteroidot csak mindig betartottam a kaját, tápkieget, edzést, szóval mindent... Egy vézna srácból akinek kilógtak a bordái lett egy 96 kg-os srác akinek 44-es karja volt és 120-ba nyomkodott 5-6-okat utolsó szériaként... Szóval minden ment faszán aztán nagy hirtelen beütött a krach és lett jó pár allergiám, nem tudtam több turmixot inni, glutamint-kreatin-bcaa-t szedni aztán már a csirke rizs is meghajtott és tényleg mindennel, MINDENNEL próbálkoztam (emésztő enzim, még több vitamin, több zöldség, csak izolátumok, stb...) de le kellett állnom ezzel a dologgal és áttérni egy soft-osabb edzésre (chalisthenic edzés kiegészítve egykezessel). Szóval itthon bohóckodok kicsit heti 2-3-szor de nem sírok, próbálom megtartani valamennyire a formám... 
A lényeg: Ezeknek mi a lófasz bajuk van? Ha egészséges vagy, bírja a megemelt tápanyagot a szervezeted, eltökélt vagy akkor jönni fognak teljesen naturálon is az eredmények! Minek kérdeznek tőled ilyen baromságokat hogy edzés után x vagy y fehérjét igyak vagy milyen gyakorlatokat végezzek?! Ez a dolog tök egyszerű: végezd a klasszikus testépítői gyakorlatokat, olyan súlyokkal amikbe 6-8 ismétléseket tudsz tolni, figyelj a helyes végrehajtásra és ésszel pakold a súlyokat hogy lehetőleg ne sérülj le, ne pofázz a terembe hanem tedd a dolgod, egyél 0,5-1 kg húst naponta annyi ch-val amennyitől nem leszel malac (vagy ha az a célod lehetsz az is), vegyél egy jó mulitvitamint, edzés után mehet a turmix (lehetőleg ne szója), ha van még kevés léd akkor glutamin, kreatin, izületvédő, bcaa, esetleg edzés előtti bedurrantó, éééééés türelem és alázat! Ha ezektől sem látsz magadon eredményt és még mindig hülye kérdéseket kell feltenned Bunnynak akkor tényleg egy fütyi vagy és ez nem a te sportod...
Bocs hogy ilyen hosszú lett és nem akartam okoskodni de tényleg nem értem ezt az aprólékoskodó szöszmötölést... 
Üdv,
fhorvath

 

Szia!

Fogalmam sincs hol kezdjem,elég régen érlelődik ez a levél már neked!Közel 13éve űzöm ezt a sportot és hála neked és a csapatodnak én már a kitaposott ösvényen járhattam utam.A legelső bb.tv-kből nyert motivációmat elengedhetetlennek tartom abban hogy a sportot folytattam,és azóta is űzöm.Végig kisértem a rovatot és bbtv-t kb 4évvel ezelöttig,de azóta sok minden történt velem(2vállszalagom elszakadt stb),és magàt az edzést nem,de a rovatot és munkásságodat hanyagoltam.Fogalmam sincs minek okán de fellapoztam újra a rovatot és a sárga kapszulàt.Egyfajta tőled származó igazi csemegeként tenyeret dörzsölve kezdtem neki az olvasásnak.Gratulálok hozzá,és tudom hogy iszonyat komoly munka előzhette meg!A könyv,és a rovat olvasásának hatására visszanyertem motivációmat ami már ennyi idő után igencsak hanyatlóba volt!Ezt csakis neked köszönhetem,minden buzulástol mentesen.Még ennyi év tapasztalata utàn is találtam benne új infót.Elkezdtem az audioblogot is hallgatni ami baromira tetszik!Átadni a mostani tróger vadbarom társadalomnak az általad nyert élettapasztalatokat szerintem nagyon komoly tett.Ha már kaptam valamit tőled adnék is,és pont ugyanazt amit TÖBBEK között te adtál.Méghozzá motívációt!Ez a levél legyen ismét egy megerősítés és apró büszke színfoltja az életednek.Hidd el ha egyetlen egy embernek az életét,felfogását egy picit is pozitívabb mederbe tereled már megérte az egész!Ő majd ezt a fajta életfelfogást továbbítja tovább.Egyetlen egy témában kéne leírni a-zs-ig a véleményedet majd egy szót se róla.Ez pedig az ehhez szorosan kapcsolodo kox téma!Baráti köröm nagyon széles és munkám során is egyre több ilyennel találkozok...Iszonyú fiatalon amikor a hormonrendszer még be se állt már nyomnak valamit mert naturálba nem megy a fejlődés!Persze hogy nem mert fingjuk sincs a kajárol és bármi tápkiegről!Ha írnál egy átfogó tapasztalatokkal, példàkkal teljes irományt tabumentesen lehet pár gyökérnek elmenne a kedve.Azt tudják,hogy a gyorsabb fejlődès garantált de az ezzel párban járó negatív dolgokat ami késöbb jön azt nem.Ezzel is jobbá tudnád tenni a strandon feszengő sportszeretetről büdös életben nem halló soha nem dolgoztam apuci pénzét baszom csak el büdös gyökerektől.Mondtad,hogy a 18+ storyval kapcsolatban nem hallod a hallgató közönség reagálását,nos ez csoda mert én felsikoltva nevettem mint valami picsa!Nagyon sok kitartást,türelmet a továbbiakban,kelj fel 4óra alvással szotyi szemekkel úgy,hogy fasz kivan ismét millió agybaszó dolog meg fáradtsàg,de pár ember életét jobbá teszed ma is!Üdv
peter_c9fadf


Üdv! 

Egy igazi állat vagy akinek köszönhetően kezdek emberi formát ölteni és kinőni a nyomiságomból! Leszoktam majdnem minden káros mocsadékról amit ez a szennyes társadalom kínál. Egy és egyedül a jó kubai maradt meg ha van mit ünnepelni. A hozzád hasonló őrülteknek köszönhetően érdemes büszkén az utcára menni mert tudom,hogy vannak még a piás narkós vagy épp totál sötét barmokal bemocskolt tömegekben igazi férfiak,normális emberek. Érdemes normális ruhára vadászni és pénzt kiadni mert nem a nyomi csőnacós dekoltázsos pólós hisztik pöcsöké a világ! Az audioblogra nem találok szavakat. Egy igazi lázadó vagy a \kibaszott dekadens generáció\ korában.

http://www.youtube.com/watch?v=eYDNTSp6Ck8 erről egyből te jutottál eszembe.
Csak így tovább!

UI: Rohadt jó termet raktál össze egy és egyedül a literes lenmag olajat hiányoltam amikor ott voltam :D És ha jó nadrágot szeretnél keresd fel a premier outletsben a levis strauss üzletet nem a legolcsóbb de van kínálat és jó minőségű gatyákat gyárt mai napig.

Sutipapa91


Szia Bunny! Hosszú évek óta lelkes olvasója vagyok a rovatnak, most azonban eljött a pillanat, hogy én is hozzászóljak, én is szeretnék \adni valamit\ Nektek. Előtte viszont szeretném megköszönni a munkásságodat. Miközben olvasom a válaszaidat, hallgatom az audioblogot egyre jobban rájövök arra, hogy beigazolódnak a dolgok amikről beszélsz. Egyre jobban rájövök arra, hogy keresni kell az ilyen embereket, mint amilyen Te vagy, sok bosszúságtól megszabadulhat az ember ha hallgat a tapasztaltabbak tanácsára, véleményére! Köszönöm. Most pedig szeretnék megosztani Veled, Veletek egy élményt, aminek azóta is hatása alatt vagyok. Pár hete épp pihenek két sorozat között, mikor meglátok egy idősebb - 40-45 körüli - férfit, előtte és azóta sem találkoztam vele. Már első megjelenésre is normálisnak tűnt, köszönt mindenkinek és bemelegítés után nekilátott edzeni. És akkor olyan dolgot láttam, amit előtte még sosem (pedig kisebb-nagyobb megszakításokkal 24 éves korom ellenére, már lassan 8 éve edzem), remélem nem hangzik buzisnak amit most leírok: SZÉPEN EDZETT, de olyan szépen, hogy én csak ültem és nem tudtam semmit sem csinálni csak néztem. Akkor értettem meg amit Bunny sokszor elmondasz, hogy mi a különbség a 10-20 év alatt felépített fizikum és az egy év alatt \összehordott\ semmi között. Nem volt brutálisan nagy darab, széles váll, vastag mellkas, ami volt rajta az szín tiszta hús és izom, ez kiegészült egy olyan fokú alázattal ahogyan a súlyokat megfogta és ahogyan az ismétléseket, sorozatokat végezte hogy az a látvány leírhatatlan. Komolyan mondom az látszott minden mozdulatán, hogy ő tiszteli a súlyokat. Semmi más nem jutott akkor eszembe, minthogy szeretném, ha az élet minden területét ilyen alázattal, ilyen szépséggel tudnám venni. Így átolvasva nem tűnik olyan nagy dolognak amit leírtam, ezért remélem előbb-utóbb mindenki gazdagodni fog egy ilyen élménnyel. Üdv.: Peti


Hatalmas ahogy kapja némelyik íz ívet. Néha kedvem lenne baromságot kérdezni, csak hogy lássam ahogy leoltanál hehe. Persze ezt csak viccből mondom. Amúgy nem fognak csökkenni a kettyósok akik annak ellenére kérdeznek, hogy itt a válasz az oldalon. Egyszerűen csak a te idődet akarják erre szánni mert ez egy ilyen társadalom. Volt pár napja egy nagyon komoly. Valami srác statikus oldalemeléssel akart bemelegíteni. Komolyan mondom ha valaki ekkora marha akkor még rá is beszélném, hogy igen jól gondolja.Vegyen fel egy 2-3 kilóst és merevedjen vadászkutyapózba 2-3 percig, mint aki vadat szimatolva feszülten megmerevedik. Legalább élőben is kiröhögik. Ja és tényleg ez a legjobb oldal. Respect mindenért...
greeen

 

Szia Bunny! Kb. fél éve követem a munkásságodat napi rendszerességgel és az elmúlt évek anyagait is vissza-vissza nézem. Ez alatt az idő alatt a példaképemmé nőtted ki magad. Végre valaki akire fel lehet nézni. Nem csak a sportban hanem az élet más terén is. Hihetetlen sok motivációt adsz az embereknek. Ezért is írok, hogy megköszönjem neked azt amit értünk teszel. Nagyon jó az audioblog és a BB.TV is. Csak így tovább! Üdv! Olivér

 

Szia Bunny!  Tavaly november óta lett lehetőségem a munkahelyemen súlyzós edzéseket végezni. Nekiláttam egy kollégámmal, persze eszetlen módon, rossz technikával. Azt se tudtuk mit miért, hogyan csinálunk ( szinte csak fekve nyomtunk ). Pár hét után felcsaptam a laptopot és kíváncsiságból utána néztem a dolgoknak. Téged találtalak meg először és a BB.TV videóid. Végignéztem az összeset és még sok „szakirodalmat” is elolvastam, arról, hogyan kéne egy embernek úgy élni, hogy egészségesek legyenek.
 
Mára ott tartok, hogy vettem ellipszis trénert, kézi súlyzókat. Ezekkel megoldom az itthoni testmozgást. Aerob heti 5 nap X 30 perc, 3 nap a kézi súlyoké, 2 nap pedig a munkahelyi fekpadé. Leraktam a cigit is közben, változtattam az étrendemen, a szar kajákat kerülöm. A cigi pénzen táplálékkiegészítőt vásároltam ( MPM Mixed Protein Matrix, Supercarb Slow, J-X complex, C-vitamin, Mega Daily One Plus ). Próbálom a barátokat, családtagokat is az egészséges életmód felé terelni, inkább kevesebb mint több sikerrel.

Üzenem a sok gyökérnek itt az oldalon, hogy nem kell felesleges kérdéseket írogatni, inkább figyelmesen nézzétek a videókat, olvassátok az anyagokat!

További sok sikert az élet minden területén neked és KÖSZÖNÖM…
zoltan_b764ec

 

Üdv. A shop.builder-ről rendelt Sárga kapszulákat szoktad dedikálni? Elég sokat jelentene , hiszen megváltoztatta az életemet. Amint kaján kívül telik másra , egyből megrendelem könyvformában is. 
Mindent köszönök!
Bjjhun

 

Szia Bunny!

Nyilván nem tudod, ki vagyok, illetve nem hiszem, hogy emlékeznél rám. Én vagyok a politológia (illetve most már nemzetközi kapcsolatok) szakos egyetemista, aki egyszer írtam Neked egy jó hosszú emailt, személyes kérdéssel, és audioblogban válaszoltál. Ezt ezúton is még egyszer köszönöm.
Ma semmi ilyet nem fogok írni, rövid leszek:
Gratulálok a gyerekhez, remélem hogy sok örömötök telik benne a barátnőddel!
Gratulálok a teremhez, mivel rendszeresen hallgatom az audioblogodat, tudom hogy rengeteg munkád, stresszed, érzelmed, lelked van benne! Ha Pestre költözöm Szegedről, biztos, hogy oda fogok járni edzeni, mert amennyit láttam belőle a képek alapján, biztos vagyok benne, hogy az "A terem".
Végül gratulálok a szellemiséghez, amit próbálsz átadni. Audioblogolj sokat, imádom hallgatni.

Még egyszer köszönök mindent, amit teszel!
                     


Szia!
Hosszú idő után sikerült munkát találnom. Nagyon sokat segítettek az audioblogok , és az EV is , hogy ne adjam fel. Tényleg arra tanítod az embereket , hogy normálisak legyenek.Óriási köszönet a munkásságodért. Nem utolsó sorban végre megvehetem könyvformában is A Sárga Kapszulát. Edzéssel kapcsolatban nem is értem , hogy mit lehet még kérdezni. Minden tudás benne van.
Bjjhun

 

Üdv, Bunny.

Köszönetet szeretnék nyilvánítani és egy gondolatot megosztani veled.
...Két fajta dohányos létezik, szerintem. Az egyik aki egész életében folyamatosan le szeretne szokni, de akarat gyenge, ezért nem sikerül neki. Másik fajta akinek meg
lenne hozzá az akaratereje, de azt mondja, hogy szeretek cigizni nincs kedvem leszokni, leszarom...stb kifogást. Tudja, mint mindenki, hogy szar, káros, drága, de nem foglalkozik vele. Én az utóbbi típusba tartozok, ezért talán bővebben tudok róla beszélni. 
A dohányzás mellet én is, mint  sokan mások edzenek, próbálnak egészségesen élni.
Ez elég vicces, és kicsit paradox. Igazából az ilyen típusú embernek kell valami plusz, valamilyen fajta ösztönzés, mert addig míg ez nincs meg, nem fogja lerakni.
Nem is olyan rég  a dohányzásról volt szó, talán az audio blogodban, most meg a bb.tv-ben. Elmondtad azokat az alap igazságokat, amiket mindenki tudd, gondol, DE valahogy még is más volt számomra, mint a szokásos a CIGI ROSSZ, KÁROS, DRÁGA és MEGHALSZ TŐLE monológok. Nem tudom elmondani mi, de valami pluszt éreztem benne, valami ösztönzőt, talán a szóhasználatod és az előadás módod volt az, nem tudom, de ez most nem is lényeges. Elkezdtem gondolkozni rajta, hogy edzeni járok, minden héten fájdalommal nem foglalkozva oda teszem magam, küzdők és ennek ellenére egy szaros cigit nem tudok lerakni ?! VICC.
Körülbelül öt év után elszívtam az utolsó szál cigimet ! Egy kihívás ként fogtam fel a leszokást, mint valamilyen szinten az edzést is. Meg tudom e csinálni ?! Ennek már 14 napja ,azóta nem gyújtottam rá. 
Igazság szerint azért írtam meg neked ezt a levelet, mert most már kijelenthetem, hogy leraktam a cigit, remélem végleg és ezt valamilyen mértékben neked köszönhetem. Tehát köszönöm azt a pluszt meg persze minden mást amit ezért az sportért, életstílusért tettél, teszel.
Norphey

 

B@zd meg Bunny! Neked mennyi mindenben igazad volt...!
Kurvára köszönök mindent!!!
Kajszi28

 

Kedves Bunny!
Nem kérdezek, csupán azt szerettem volna leírni, hogy köszönet a Sárga Kapszuláért! Hihetetlen segítség és ráadásul még a rengeteg tévhitet, kérdést is gatyába rázza.
Köszi
therussian

 

Szia Bunny! Elolvastam a könyvedet, köszönöm szépen a sok hasznos infót, és a lehetőséget, hogy elolvashattam. 4 hónapja álltam neki kondizni, akkor még étrend és minden egyéb tudás nélkül. 2 hete csináltam magamnak étrendet (ami passzol a könyvben leírtakkal) 
Renzokuken 

 

Szia Bunny! Most láttam moly21 képeit a GS500-asáról és a repülőkről, és szeretnék egy köszönetet mondani. Szerintem még nem tudod miről van szó, de pár hónapja mutattam egy hirdetést itt, az Edző Válaszolban, hogy szeretett motoromnak keresek értelmes gazdát. Te segítettél nekem (vagyis inkább nekünk), hogy megvalósuljon a motor eladása, és most már látom, hogy milyen fasza gazdája lett a volt gépemnek. Ez bizonyítja, hogy az értelmes emberek, értelmes fórumon megtalálják egymást és valljuk be ez nem igazán működne nélküled. Szóval köszi és pihenősebb nyarat neked. Üdv: Bence 

 

Szia Bunnya. Szeretném megköszönni a fáradtságos munkátokat. Én a sportot úgy kezdtem, hogy 16 évesen voltam 174cm és 92 kiló, és gondolhatod hogy nem izmosan. Most ott tartok, hogy 21 évesen 185cm vagyok és 98kg, sportosan. Ez idő alatt elvégeztem egy testépítő-fitness edzői egy sportmenedzseri és funkcionális trainer és egy személyi edző tanfolyamotm tehát edző lettem. Már a tanfolyamok közben felismertem azt a tényt, hogy igazából mindent amit tudok tőletek tanultam, mert sok újat nem hallottam a képzéseken. Nem azért mert a képzések szarok lettek volna, hanem ti vagytok ennyire királyak. Egy két kiegészítő tippet hallottam a dolgokhoz, de az edzéstani alapok néven ugyanazt tanultam, amiket te elmondtál az évek alatt a BBtv-ben. Szeretném üzenni minden sporttársamnak, hogy nyugodtan olvasgassátok az oldalt és bízzatok meg bunnyban, mert tényleg minden igaz amit mondd. Neked és a Bodybuilder csapatának köszönhetem a hobbim és a munkám is Bunny. Ráadásul annyit keresek az edzőséggel egy hónap alatt, mint más másfél alatt. Úgy hogy nagyon szépen köszönök mindent bunny. A fél életem és egészségem neked és a csapatnak köszönhetem. 
kissgaborjk 

 

Szia Bunny! 
Szeretném megköszönni azt a rengeteg munkát amit értünk teszel akik a buildert olvassák,  köszönöm hogy megírtad a Sárga kapszulát nagyon sokat segít. Kívánok kitartást a keresztes háborúhoz a sok kis papucsos troll buzi ellen, hogy jobb hely legyen ez a világ!
Leginkább azt szeretném megköszönni hogy, motiválsz és azt, hogy 5 hónap alatt a sárga kapszula és Body builder segítségével több mint 25 kilót fogytam zsírból! Megváltozott az étrendem és az életem is.
Ezt nem lehet elégszer megköszönni!
Köszönöm Bunny a motivációt és a Sárga-kapszulát és köszönöm Body.Builder!
Üdv: SF
SandorFerenc

 

Tisztelt Drugs Bunny!

 Ez egy picit hosszabb lesz, remélem nem baj.
Először is szeretném megköszönni, hogy megírtad ezt a könyvet, nem is olyan régen még 120kg felett voltam elég átlagos izomzattal, sok sok éven át szerettem volna lefogyni, egy csomó mostanra belátom baromságot kipróbáltam, pl káposztadiétával 3 hétig bírtam... 6 éve nem ettem káposztát... Már lemondtam róla, hogy valaha is lefogyhatok és élhetek normális életet, amikor is lett egy testépítő haverom, akit én mélységesen lenéztem a sok biztosan káros por miatt amit magába töm, de hosszas unszolására egyszer félrészegen hazaesve elolvastam a Sárgakapszulát. A benne írtak 180 fokban változtatták meg az életemet, és ezért nem tudnám hálámat kifejezni, a könyv ami felnyitotta a szememet a sok hülyeségből amiben éltem, valamint a többi cikk ezen az oldalon iszonyatosan hasznosak. 11 hónappal ezelőtt lettem ennek az oldalnak a rajongója, azóta 90kg-ra csökkent a súlyom, szerintem minimális izomveszteséggel, mostanra már nem csak a fogyás lebeg a szemem előtt, már komolyan tervezem, hogy ha elérem a 80at, akkor komolyan edzeni is neki fogok állni, és hálám üldözzön a sírodig:)
balint_6290f2

 

Hello Bunny!

Kulfoldrol (USA) Irok. Szeretne megkoszonni a Sarga Kapszulat, es a harcot az onkentes fogyatekosok ellen, akik tehetnenek ellene, hogy ne maradjanak ilyenek, de szarnak az eletukre. Koszi az audioblogot, minden nap csekkolom, Kulfoldon elek, nagyon is ismerosok a szopasos helyzetek, en is voltam tobbhazas kertesztol pincerig minden, jelenleg tanulok, hetegenkent dolgozok.  7 napbol 7 elfoglalt, munka/gyakorlat/iskola, nagy segitseg a csalad. 
Amit akarok hozzafuzni a sok nyomi mediamocsokhoz amirol beszelsz, az az, hogy kulfoldre kell jonni ahhoz, hogy meglathassa, Magyarorszag mennyire beturta sajat magat a mocsokba. 10-12 eves lehettem, amikor kijottek a valosagshowkkal, de kollegium miatt nem nezhettem, otthon meg kegyetlenul utaltam, hogy esti filmek helyett ment a sok szar szuntelen, hihetetlenul kettos erzes volt bennem, hogy korosztalyom oda van ezert, en meg nem tudtam, hogy ebben mi is az erdekes. Marketingje meg olyan volt, mintha nem lenne ennel jobb a vilagon. Elotte mentek a Rambo filmek pentek-szombat este, de legalabb a pentek esti Darido Lajcsival, ha nem volt jobb, (mondjuk akkor azt hittem nem lesz lejjebb, mondom ezt Lajcsi jotekonysagi munkassaganak teljes tiszteletevel, elmegy a mulatos zene, de akkor is a sajat helyen) Kegyetlenul hianyzott a TV, mert a csalad nemigen volt, elvalt szulok, kollegium stb. 
Borzasztoan zavart, leszartam mindig a produkcio nelkuli produkciot. 

Manapsag senki le nem szarja a vilagot, mintha a levego menne el nekik, ha kikapcsoljak a szart. Senki nem turazik, senki nem olvas, nem erdeklik, hogy ki mit gondol. Valamelyik Audioblogban mondtad, hogy le kell szarni, hogy egy hulye csaj mit gondol. Ezt ki lehet terjeszteni az egesz emberisegre. 8-9 evesen lattam eloszor filmet a Led Zeppelinrol, nekem az a fajta zene volt az etalon. Zenelni tudtak, a kozonseg a szinpad szelere konyokolt (!) 
megsem ugrott fel senki, megsem vert szet senki semmit. Ma leneznek mert gitarozom, nem hallgatom a gepzenet, ami kb magasfeszultsegu aramutessel er fel, habar lehet, hogy szetszivott fejjel lehet ra tombolni. Egyik gyerekkori baratom (mar a szuleim ismertek egymast) (...), o sem tudja miert, gondolom hallottal rola korabban. Komolyan, hova fajul ez a vilag? Kozelemben volt a Bostoni robbantas, rendorok meg tobb szaz merfolddel odebb is mindenutt. Rendkivul testkozeli lett a sok szar hatasa. 
Edzesrol ne is beszeljunk! Facebookra pakoljak fel a kepeket, hogy mennyivel guggol meg mellezik. Ennek edz, nem maganak. En iskolai gyakorlat gyanant sulyos (rakos es egyeb) betegekkel foglalkozok ingyen heti 40 oraban, gyakran 0 dollarral  zsebemben, TV-t leszarom, Facebook annyinak megy, hogy a rokonokkal beszeljek, es soha nem voltam boldogabb. Hallgattam Nagy Ferenc Gabort a BBtvn a boldogsagrol, es igaza van. Leszarom, hogy nincs 50-es karom, de boldog vagyok, boldogga teszek embereket magam korul. 
Gondoltam is egyfajta audioblogot inditani, nemileg reakciokent, ennek a technikai hatteret nem ismerem, nem akarom, hogy nyalizasnak tunjon, de idom sincs ilyen dolgokra sok. 
Amerikai cimet nem fogad el a rendszer, tehat normalisan nem tudtam regisztralni, ne hidd, hogy kamuzok.
Kitartas Bunny a majmokhoz! Koszi mindent, tobbet adtal nekem/kunk mint hogy ki tudnam fejezni. 
Regen kikivankozott belolem!
mr.kovacs

 

Hello Bunny! Csak gratulálni szeretnék a rovatodhoz, és megköszönni mindent,amit ide raksz elénk ingyen és érthetően.Nekem nagyon sokat segitett,például,hogy ne legyek kulonosebben nagyon belebuzulva a dolgokba,marmint ami az edzést illeti és ne kapjak szivrohamot,ha kimarad véletlenul egy sulyzos edzés :D Olvasom már évek ota a rovatodat és egyre jobban tisztelem a munkád,mert amennyi gyökér beir ide,az már rekordmennyiség ,én rég felhagytam volna vele. További sok sikert és kitartást kivanok az eljövendőben.
Ghostrobo

 

Üdv Bunny! Nem kérdezni szeretnék, csak megköszönni több mindent. A Sárga Kapszula és a BB Tv nélkül valószínű közel sem itt tartanék. 14 éves koromban, 3 éve olvastam el az alapismereteket, majd a könyvedet is. Szüleim részéről ez volt a feltétele, hogy később komolyabban foglalkozhassam ezzel a sporttal, és hogy megvegyék a szükséges tápkiegeket.
Sokan járnak edzőterembe a környezetemből (nem nagypofájúságból, de elsősorban az elért eredményeim miatt), viszont szinte senkinek sem sikerült elsajátítani azt a fajta felfogást, ami ahhoz kell, hogy az edzés ne csak gyúrás legyen, hanem tényleg sport. Én úgy érzem, hogy ez nálam megtörtént, és ebben Ti segítettetek nekem.
Csak azért írtam le, mert elharapóztak az EV-ben a hülyeszülők és az olyan srácok kérdései, akikkel talán én is egy szinten lehetnék, ha body.builder.hu nem kelti fel az érdeklődésemet az egész sport iránt pár évvel ezelőtt. Köszönöm.
Sommer7


tovább