Elérhetőség

E-mail (fonetikusan): bbtv.bunny(kukac)gmél.kom

Felhívom szíves figyelmedet, hogy az e-mail címem nem ingyenes tanácsadás céljára van.

Kizárólag engem érdeklő témában keress, vagy ha ajánlatod, valamiféle megbízásod van számomra. Esetleg te szeretnél segíteni nekem.

Az általam végzett tanácsadás az Edző Válaszol rovatban történik.

Természetesen sok köszönőlevelet és ilyesmit kapok. Ezeknek nagyon örülök, ha tudok válaszolok is, de általában röviden. Sokan írják le a komplett életüket, de nem tudok sajnos érdemben válaszolni. Gondolj bele, mennyi kedvem van privátban e-mailezni. Mellékesen a h-zó makogó sms nyelven írogató idióták leveleit (szerencsére nagyon ritka) elolvasás nélkül törlöm.

Mondanom sem kell, megtalálnak néha "írjak edzéstervet" és egyebek témával, "pénz nem számít" jeligére, aztán amikor megírom, mennyiért lehet velem konzultálni, már nem fontos annyira. Elnézést kérek minden naiv lélektől, aki azt hiszi, hogy ebben a sportban minden ingyen van, én nem írkálok ötezerér' edzéstervet és nekem nem fontos mások problémájával tölteni az időmet, van elég más dolgom ugyanis. Azt hiszem elég szemináriumot csinálok, ahol személyesen lehet tőlem kérdezni. A privát szférámhoz ezen felül ragaszkodom.

Személyesen kizárólag rendezvényeken, vagy fizetett tanácsadás keretében vagyok elérhető. (Erről e-mailben érdeklődj.)

Nem vagyok megtalálható a BodyBuilder Gymben sem. Kérek mindenkit, ne keressen személyesen, nem áll módomban senkit fogadni, akit nem én hívtam oda. Sokan jönnek oda akár egy-egy autogramért, ami nagyon jólesik, de nem tudok csapot-papot otthagyva rendelkezésre állni. Nem tartózkodom a BodyBuilder Gymben, én nem ott dolgozom, a termet alkalmazottak működtetik.

Még egyszer hangsúlyoznám: tanácsot, problémád megoldását ne várd e-mailben tőlem. Nincs erre kapacitásom. Kérdésekre e-mailben nem válaszolok.