BB.Tv

2014.08.31

BB.Tv

Minden idők legsikeresebb testépítő "tévéműsora", amely nem tévében van, ezért nem köti meg tévés adásidő . Amely semmiben nem hasonlít egy tévéműsorhoz, mertvnem kötik tévés klisék, nincs ORTT, nincs felkomf, nincs kötött műsoridő. Olyan testépítő műsor, amely már régen túlmutat a testépítésen. Sosem az edzéterv-csirke rizs és egyéb unalmas baromságok voltak a lényegesek, hanem a sportolók, mint emberek a sztorik az érdekességek és nem utolsósorban a humor. Egyáltalán nem titok, hogy a testépítés Totalcarját akartuk megcsinálni, legalábbis azt, ami  aklasszikus Totalcar tévéműsor valaha volt - a tévéműsorok kötelező nyűgjei nélkül.

Mitől jó a BB.Tv? Attól, hogy semennyire sem tévéműsor. Nem seggfej tévések és újságírók csinálják: amit mi csinálunk, az minket érdekel is. Az a célunk, hogy szórakoztassunk, de mellette ÉRTÉKET adjunk a nézőinknek. Akik szerencsére elég sokan vannak. Legnézettebb adásaink messze túl vannak a százezres nézettségen. (És itt nem kamu youtube kattintásokról beszélünk.)

Mi pedig túl vagyunk a századik adáson, amelyet jubileumi moziverzióval ünnepeltünk meg.

A BB.Tv ma már fogalom. Olyan jelentősége van, hogy egész generáció kezdett el testépítéssel foglalkozni miatta: a mai fiatal versenyzői generációt is beleértve. Sok-sok ezer ember tanulta innen a sport alapjait. Sok-sok versenyző lett általunk országosan ismert, akát '"sztár" is.

A BB.Tv SOHA nem kerül ki videomegosztókra, csakis saját szerverről nézhető. És ami a legviccesebb: hivatalosan mindössze ketten csináljuk. Általában egyedül forgatok (néha egy-egy haver besegít), általában a Humi pedig vág.

Nem a mobitelefonon beletekergető hülyéknek csináljuk.  

A BB.Tv valójában nem TV, hanem mozi: a te havi mozid, ami elé le kell ülni és meg kell nézni normálisan, full screenben, normális hanggal.

 

BB. Tv adások listája

 

BB.Tv különszámok

A BB.Tv adásoknak elég sok különkiadása készült el régebben, jellemzően egy.egy eseményhez kapcsolódóan. Ma már hihetetlen, de volt arra energiám, hogy minden egyes eseményből külön filmet akarjak csinálni. Így elég sok verseny vagy rendezvény anyag készült el dokumentumfilm- szerű formában mezei beszámoló helyett. Tudni kell, hogy ezekkel is baromi sok meló volt.

lista hamarosan