Filmek

2014.08.31

TÁMADÁS 2. 

A jelenlegi aktuális projekt: mozifilm, országos moziturné után megjelent DVD-n.

Támadás 2. DVD hivatalos oldal

Támadás 2. trailer  Támadás 2 DVD trailer

Támadás 2. rendezői kommentár

Kisfilm aTámadás 2. vetítésekről

Támadás 2. vetítések

Támadás 2. nézők levelei

 

BB.Tv 100

Az első produkció, ami moziba készült, igazi vászonra. A BBTv 100., jubileumi adása másfél órás mozifilm formátumban. Odatettük magunkat, hogy méltó legyen ehhez a számhoz, amit valaha nem gondoltunk, hogy elérünk. 

BBTv 100 (Érdemes ráklikkelni jobb egérgombbal és full screenben nézni, rendes hanggal.)

 

ARNOLD SCHWARZENEGGER SZTORI

Szintén Scitec megbízás, de eredetileg nem az én filmem lett volna. Csak másod operatőrként vettem részt a forgatáson, majd amikor nem tudták összerakni, rám bízták. Valóban katasztrófa volt, alapjaitól kellett megírnom az egészet. Viszonylag komoly hangvételű narrátoros dokumentumfilm lett belőle. Szerencsére elég nagy sikerrel. 

Arnold Schwarzenegger Sztori 

 

TÁMADÁS 1.2

Ez tulajdonképpen egy spinoff, egy mellékszála az eredeti Támadásnak, nem teljes folytatás. Az alkalom Vörös Zolti Wabba VB győzelme volt, és az eredeti Támadás óta eltelt időt dolgoztuk fel egy 30 perces rövidfilmben. 

Támadás 1.2

 

A VILÁGBAJNOK 1-2

trailer 1.

Szintén egy tápkieg cég megbízásából készült 2010-ben. 3 nap alatt forgattam le Németországban a háromszoros német testépítő világbajnok Thomas Scheu-jal, német nyelven, miközben nem beszélek németük. Innen már sejtheted, milyen könnyű volt megcsinálni. Magyarul alámondásos és hatalmas problémák voltak mind a fordítással, mind a szöveg felmondásával (először Szakács Sanyit akartam hangnak, de nem tudtuk megoldani, hogy hetekre Budapestre költözzön) így jobb híján én lettem a magyar hangja is. Mondanom sem kell, minimál költségvetés.

trailer 2.

Eredetileg egy másfél órás film lett volna, de a gyorsabb megjelenés érdekében 3 darabba vágtam. Ebből két rész jelent meg (a kettő összesen kb. 110 perc!), a harmadikra esélyt sem látok, hogy valaha lesz időm összerakni, pedig ott az egyik szinkronhang a Totalcaros Winkler Róbert, és erről soha nem tudjuk meg, hogy jót vagy rosszat jelent.

Világbajnok 1. rész

Világbajnok 2. rész

 

TÁMADÁS

2006-ben forgattam minimál költségvetéssel. Igazi kultfilm lett. Az első film Magyarországon, ami a testépítéssel foglalkozik. Részben doku- részben játékfilm: kitalált eseményeket szerveztem meg és játszattam el. Eredetileg Scitec Nutrition megrendelésre készül, akik egy erősebb BB.Tv adást "rendeletek" az első számú szponzoráltjuk, Vörös Zoli népszerűsítésére, de én filmet akartam csinálni. És az is lett. 2007-ben DVD-n megjelent, igaz ingyenesen, de pillanatok alatt elfogyott 10.000 példányban.  A zenéjét a Reflecting Me zenekar csinálta, nem stúdiókörülményke között.

Támadás!